Само математическите гении могат да разрешат тази логическа загадка! Очаквате ли да стигнете до там за по-малко от 45 секунди?

Пъзелите, мозъчните игри и интелектуалните предизвикателства са много популярни в интернет и социалните мрежи. Интернет потребителите обичат да приемат стимулиращи предизвикателства, които стимулират ума и повишават нивото на мислене. Ето защо този тип предизвикателство е толкова изкусително! Тестът за интелигентност е един от тях.

Предизвикателството е да намерите стойността на липсващото число в последния кръг. Трябва да намерите логиката на изчислението между различните кръгове. Преди да започнете предизвикателството, поемете дълбоко въздух и се съсредоточете! Тестовете за интелигентност са предназначени да тестват умствените и когнитивните способности на индивида въз основа на поредица от въпроси и предизвикателства.

Предлагат чудесна възможност за стимулиране на мозъка, подобряване на концентрацията и паметта. По този начин IQ тестът е полезен инструмент за оценка на вашите интелектуални способности и ниво на мислене!

IQ тест: намерете липсващата стойност в последния кръг!

Тестовете за интелигентност и пъзелите са забавен начин да тествате своите умения за логика и решаване на проблеми. Това е забавно предизвикателство за упражнявайте мозъка си. В настоящия случай, предизвикателство е да се намери липсващата стойност на последния кръг.

IQ тест каква е стойността на липсващото число в третото кръгче
тест за интелигентност

Намирането на правилния отговор изисква разбиране на връзката между различните кръгове и намиране на правилния. логика на изчисление. Следователно това е упражнение, което ще изисква от нас да подложим на изпитание когнитивните си способности. Пъзелите са добър начин да поддържаме мозъка си във форма и да стимулираме интелигентността си.

За да успеете в подобно предизвикателство, трябва да сте концентрирани и логични. Важно е да разберете връзката между различните кръгове и да намерите правилната логика за изчисляване на липсващата стойност.

Добрата концентрация и добрият метод са от съществено значение за решаването на тези пъзели, които стимулират нашата интелигентност и ни позволяват да упражняваме мозъка си. И накрая, IQ тестовете са забавен и забавен начин да тествате способността си да анализирате ситуации.

Решението на предизвикателството

Верният отговор беше 6! Благодарим на всички, които отделиха време, за да изпълнят това предизвикателство. Всъщност сумата от двете стойности в горната част беше равна на умножението на числото в дъното по 9.

Точно това получавате, като добавите 50 и 31 за общо 81 и умножите 9 по 9 за същия резултат.

по същия начин, 42 + 21 = 63 и 7 x 9 също даде 63.

В крайна сметка, 43 + 11 = 54 и 6 x 9 = 54 потвърди нашата хипотеза.

Не се колебайте да споделите това интелектуално предизвикателство около вас в социалните мрежи!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Само математическите гении могат да разрешат тази логическа загадка! Очаквате ли да стигнете до там за по-малко от 45 секунди?