Седмичният хороскоп за 20-26 март 2023 г. е враждебен за 3 зодии: седмица на разочарование и гняв!

Чудите се какво може да разкрие астрологията за седмицата от 20 до 26 март 2023 г.? Ще изследваме подреждането на звездите в небето и ще видим как това ще повлияе на различните знаци на зодиака.

Както може би знаете, всяка планетарна позиция се отразява в живота ни и влияе на настроението ни. За тази седмица Марс е в Близнаци и има тенденция да извежда враждебността.

Новолунието в Овен обещава интензивна седмица. За жалост, някои зодиакални знаци ще бъдат засегнати повече от други. Така че, нека се подготвим да открием какъв потенциал имат хората, родени под тези зодиакални знаци!

Разположението на звездите оказва значително влияние върху настроението и живота ни!

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март 2023 г. - 3 зодии повлияни негативно
Седмичен хороскоп от 20 до 26 март 2023 г.: 3 зодии повлияни негативно

Нека заедно разберем как Марс в Близнаци и новолунието в Овен влияят върху различните знаци на зодиака за седмицата от 20 до 26 март 2023 г. Кои астрологични знаци са засегнати от тези явления? Как планетарните аспекти ще повлияят на живота им? Ще проучим това в тази статия, така че не пропускайте шанса си и прочетете!

Прочетете също:   Пълнолунието на влюбените на 4 юни 2023 г. ще преобърне живота на 3 зодии

Лъвове (23 юли – 22 август): препятствията ще идват едно след друго!

THE лъвоведори и с добри намерения, ще се натъкне на препятствия, които няма да бъдат лесни за преодоляване.

Търпението ще бъде техният най-добър съюзник и те ще трябва да се научат да каляват характера си, за да преодолеят тези трудности. Тази седмица може да бъде сложна за Лъвовете, но те ще трябва да запазят надежда и да упорстват.

Дева (24 август-23 септември): Привличате проблемите като магнит!

Ако сте родени под знака на Богородицахороскопът ви за тази седмица не предвещава най-добрите времена.

Наистина рискувате да привлечете проблеми като магнит, когато бихте могли да се възползвате от положителните вълни на това начало на пролетта.

Но не се отчайвайте, защото сте известни със своята смелост и упоритост! Бъдете уверени във възможностите си и се дръжте, защото трудностите скоро ще останат зад гърба ви.

Риби (19 февруари – 20 март): Голям натиск върху раменете ви!

Хороскопът за тази седмица се оказва малко труден за Рибите. Овенът ще бъде там, но не тази седмица.

Ще почувствате силен натиск както в професионален, така и в емоционален план и ще трябва да бъдете търпеливи. Запазете спокойствие и не се поддавайте на стресазащото няма да можете да решите проблемите си, като сте раздразнителни.

Отделете време да обмислите ситуацията си и да намерите конструктивни решения. Бъди позитивендори и да не е лесно!

Благодаря на всички читатели за отделеното време и интерес. Надяваме се, че тази статия ви е харесала. Ако го намерите за полезно, ще се радваме да го споделите с приятелите си в социалните медии.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Седмичният хороскоп за 20-26 март 2023 г. е враждебен за 3 зодии: седмица на разочарование и гняв!