Синя суперлуна на 30 август 2023 г.: тези 4 астрологични знака ще бъдат особено засегнати

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

В сряда, 30 август 2023 г., на небето ще се случи изключително лунно събитие: Синята суперлуна. Това второ пълнолуние през август 2023 г., известно още като “Синя луна”, ще бъде в Риби и ще окаже особено влияние върху определени астрологични знаци. Научете как това космическо събитие ще се отрази на вашия знак и какви възможности биха могли да се открият пред вас в тази вълшебна нощ.

Какво представлява Супер синята луна?

Терминът Супер синя луна се отнася за пълнолуние, което е по-голямо и по-ярко от обикновено поради близостта си до Земята. Синият цвят няма нищо общо с действителния вид на Луната, а се отнася до факта, че това е второто пълнолуние за месеца – рядко явление, което се случва само на всеки три години. Последната Супер синя луна се състоя на 31 януари 2018 г., а следващата след нея на 30 август 2023 г. ще се появи на 31 май 2026 г.

Прочетете също:   Китайска астрология: Познайте вашите нещастни числа въз основа на вашия животински знак?
Синя суперлуна на 30 август 2023 г. - засегнати 4 астрологични знака
Синя суперлуна на 30 август 2023 г. – засегнати 4 астрологични знака

Зодиакални знаци, засегнати от Синята суперлуна в Риби

Всеки зодиакален знак може да бъде повлиян по различен начин от тази Синя суперлуна в Риби. Въпреки това има 4 астрологични знака за които въздействието ще бъде особено значимо :

  1. Риба
  2. Дева
  3. Близнаци
  4. Стрелец

Риби: период на интроспекция и творчество

За родените под знака на Риби тази Синя суперлуна в техния знак предвещава период на интроспекция и себепознание. Емоциите ще бъдат силни и е важно да отделите време, за да се съсредоточите отново върху най-дълбоките си нужди и желания. Това също така е отлично време да развиете своята креативност и да се отдадете на артистични занимания.

Дева: професионално обновяване и неочаквани възможности

Синята суперлуна в Риби може да има много благоприятен ефект върху професионалния живот на хората, родени в Дева. Възможно е да се появят неочаквани възможности, които да предложат възможност за обновяване или развитие на кариерата им. За тези хора е важно да се вслушват в интуицията си и да не се колебаят да се възползват от тези възможности, когато се появят.

Прочетете също:   21 септември 2023 г. е най-щастливият ден за тези 2 китайски астрологични знака

Близнаци: сантиментално удовлетворение и нови срещи

Близнаците несъмнено ще имат най-голям късмет в любовта по време на тази Синя суперлуна. Свободните ще имат възможност да срещнат някой нов и решителен човек, а двойките ще имат възможност да разпалят страстта си и да подновят пламъка си. Това е идеалното време да изразите чувствата си и да бъдете автентични в любовната си връзка.

Стрелец: духовна откритост и вътрешно пробуждане

И накрая, знакът Стрелец ще бъде особено засегнат от духовната енергия на тази Синя суперлуна в Риби. Родните жители на този знак ще имат възможност да преживеят истинско вътрешно пробуждане и да изследват нови измерения на своето същество. Медитацията, йогата или друга духовна практика ще позволят на Стрелците да се свържат с най-дълбоката си същност и да разберат по-добре мястото си във Вселената.

Как да се възползваме максимално от енергията на Синята суперлуна в Риби?

Какъвто и да е вашият астрологичен знак, ето няколко съвета как да се възползвате максимално от тази Синя суперлуна в Риби:

  • Медитирайте Отделете време, за да се съсредоточите отново и да се свържете с емоциите си в тази специална нощ. Медитацията може да ви помогне да намерите баланса и вътрешния мир, от които се нуждаете.
  • Създайте Изразете своята креативност чрез изкуство, музика или писане. Вдъхновете се от красотата на тази суперсиня луна и разгърнете артистичния си потенциал.
  • Общувайте Споделяйте емоциите, мечтите и желанията си с близките си. Общуването е от съществено значение за укрепване на емоционалните връзки и за пълноценно използване на положителната енергия на тази Суперлуна.
  • Наблюдавайте Възхищавайте се на величествената красота на тази Супер синя луна в нощното небе и усетете нейната мистична сила. Това е идеалното време да съзерцавате величието на Вселената и да си спомните, че всички ние сме свързани един с друг.
Прочетете също:   21 септември 2023 г. е най-щастливият ден за тези 2 китайски астрологични знака

Синята Суперлуна на 30 август 2023 г. предлага уникална възможност да се свържете със себе си и с другите по един по-дълбок и значим начин. Използвайте тази вълшебна нощ, за да подхраните душата си и да отпразнувате любовта, творчеството и духовността.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Синя суперлуна на 30 август 2023 г.: тези 4 астрологични знака ще бъдат особено засегнати