Смятате ли, че сте един от онези гении, които намират решението за по-малко от 60 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Пъзелите, главоблъсканиците и интелектуалните предизвикателства са неразделна част от забавленията в интернет и социалните мрежи. Тези логически предизвикателства предлагат на интернет потребителите творчески начин да стимулират мозъка си и да тестват уменията си за решаване на проблеми. Днес ви предлагаме IQ тестза да видите дали можете да решите това логическо математическо предизвикателство за по-малко от 60 секунди.

Целта на предизвикателството е следната: Намерете четирите липсващи цифри, така че всички умножения да са верни.

Можете ли да се справите с това предизвикателство? Ако е така, не губете повече време и нека започнем!

IQ тест: намерете четирите липсващи цифри, така че всички умножения да са верни.

IQ тестовете и пъзелите са чудесен начин да проверим логическите и интелектуалните си способности. Те ни помагат да да подобрим аналитичните си умения. Това може да бъде много полезно при решаването на някои сложни ситуации. В този случай става въпрос за намерете четирите липсващи цифри, така че всички умножения да са верни.

IQ тест - кои са липсващите числа?
IQ тест: кои числа липсват?

Решаването на подобно предизвикателство изисква голяма концентрация и усилия. Ключът е да се концентрирате върху проблема, който трябва да бъде решен, и да игнорирате всичко, което не е свързано със ситуацията. Важно е да анализирате всяко предложено решение, за да намерите това, което най-добре отговаря на предизвикателството.

Когато сте изправени пред подобно предизвикателство, трябва да сте решителни и упорити, защото постигането на желания резултат може да отнеме време. Добър начин да подобрим аналитичните си умения е да правим тестове за интелигентност и пъзели; те ни помагат да мислим за възможни решения, за да намерим четирите липсващи числа.

Решението на теста за интелигентност: намерете четирите липсващи числа!

Поздравления за тези, които приеха предизвикателството и намериха решението! 2 x 5 = 10, 6 x 3 = 18, 2 x 6 = 12 и 5 x 3 = 15.

IQ тест - кои числа липсват - решение
Решение

Това предизвикателство изпита ума ви и се надявам, че се гордеете, че сте намерили правилния отговор. Благодаря ви, че отделихте време да участвате в тази малка игра. За да насърчите и други да изпробват уменията си, не се колебайте да споделите това предизвикателство в социалните мрежи.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Смятате ли, че сте един от онези гении, които намират решението за по-малко от 60 секунди?