Ще успеете ли да намерите скритата на снимката горила за по-малко от 10 секунди?

Игрите с визуални предизвикателства са много популярни днес и са чудесен начин да прекарате добре, релаксиращо време, като същевременно стимулирате концентрацията и наблюдението. В това конкретно предизвикателство ви предлагаме да намерите скрита горила на снимка, направена в парк насред града през есента. Но внимавайте, времето е ограничено само до 10 секунди! Мислите ли, че можете да се справите с това предизвикателство?

Визуалните тестове и оптичните илюзии са забавни упражнения, които позволяват на хората да тестват когнитивните си способности. Визуалните тестове могат да бъдат много прости като намиране на определен обект в изображение или по-сложни като разпознаване на конкретни форми и цветове.

Ако искате да си прекарате добре, докато тествате когнитивните си способности, тогава Visual Challenges са за вас! С този вид упражнение не само ще можете да наблюдавате по-добре заобикалящата ви среда, но и ще подобрите концентрацията си.

Визуален тест: имате 10 секунди, за да намерите скритата горила

Ако сте готови за предизвикателството, значи е време да разгледате отблизо тази снимка! Необходимо е да се наблюдава и да се концентрира върху необичайни детайли. Опитайте се да намерите горилата и измерете времето си, за да видите дали ще изпълните това визуално предизвикателство за по-малко от 10 секунди.

визуално предизвикателство _ намерете скритата горила на снимката
визуално предизвикателство – Изображение: Pinterest

Помнете, че не можете да мамите! И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство? Тествайте уменията си за наблюдение и вижте дали ще успеем да намерим скритата горила.

Внимателното гледане и добрата концентрация са ключът към успеха в това визуално предизвикателство. Става дума за упражняване на ума и креативността ви. Потърсете ги необичайни форми, цветове и предмети, защото те могат да ви помогнат да намерите скритата горила. Трябва да намерим тази маймуна за по-малко от 10 секунди, без измама! Готови ли сте за предизвикателството? Тествайте уменията си за наблюдение и вижте дали ще успеем да намерим скритата горила!

Намерена ли е горилата?

След като отправихме визуално предизвикателство към нашите участници, имаме удоволствието да съобщим, че горила Е намерено ! Благодарим на всички, които участваха и инвестираха време, за да намерят скритата маймуна на снимката. Специално поздравяваме най-бързите сред вас, които успяха да изпълнят предизвикателството.

визуално предизвикателство _ намерете скритата горила на снимката - инструкции
Решение

Ако сте стигнали дотук, ви каним да споделите това визуално предизвикателство с приятелите си в социалните медии и да видите дали и те могат да намерят горилата, оградена в изображението по-долу. И така, готови ли сте за ново предизвикателство?!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Ще успеете ли да намерите скритата на снимката горила за по-малко от 10 секунди?