Тази илюстрация съдържа 9 абсурда, които трябва да бъдат забелязани за по-малко от 45 секунди. Малко хора ги намират всички!

Въпреки че някои хора твърдят, че е невъзможно намерете 9-те глупости в тази снимка, много други са ги намерили без затруднения. На коя страна ще бъдете, на победителите или на губещите? Сигурни сме, че можете да го направите, ако се съсредоточите малко.

Този визуален тест ще постави всичките ви сетива нащрек открийте абсурдите, присъстващи в тази сцена. Гарантираме забавление, но и момент на размисъл, защото само 3 от 10 души успяват да намерят всички грешки. Има много детайли, които не отговарят на сцената на бояджиите и ще трябва да се концентрирате, за да намерите нещо нередно в тази картина.

Поемете дълбоко въздух, отпуснете се и когато се почувствате готови, спуснете се малко по-надолу, за да започнете предизвикателството. Не забравяйте, че няма нужда да бързате, не бързайте, ако 45 секунди са твърде кратки за вас!

Визуално предизвикателство: открийте 9-те глупости в картината

Тествайте чувството си за наблюдение, като откриете 9-те грешки

Можете ли да забележите грешките в това изображение? Двама мъже рисуват стена, но има няколко грешки, ако се вгледате внимателно. Покажете ни, че имате „ястребово око“! Тук не говорим за това да станете най-добрият инвеститор в криптовалута, сигурно сте го разбрали! Единственото нещо, което трябва да направите, е да бъдете по-добри от приятелите си, които ще предизвикате!

Решението на визуалното предизвикателство: Открихте ли всичките 9 абсурда?

В това визуално предизвикателство трябва да намерите всички грешки в картината. Ако се чудите колко грешки има, не се притеснявайте, има само девет. Една от най-явните грешки в тази сцена е, че един от мъжете използва обувка, за да нарисува нещо на стената. Предупредихме ви, грешките са наистина абсурдни.

визуален тест - намерете 9-те грешки в това изображение с 2 художника - решение
Решение на визуалното предизвикателство на художниците с 9-те грешки

Ето списъка с 9-те груби грешки, които трябваше да бъдат намерени в изображението:

  1. Водата от улука пада в сито.
  2. Часовникът е обърнат.
  3. Художникът използва обувка вместо четка.
  4. Саксията е с розова боя, различна от цвета, в който е боядисана.
  5. В къщата има снежен човек.
  6. Един от художниците носи ролкови кънки.
  7. Има двуглаво пиле.
  8. Има коледно дърво с ягоди.
  9. В кутия има чадър.

Някои ще кажат, че има и десети абсурд в това да забележите хартиената шапка във формата на лодка върху главата на художника вляво, но наистина ли е грешка? Вкусове и цветове не подлежат на обсъждане!

Хареса ли ви това визуално предизвикателство?

Ако харесвате този вид визуално предизвикателство, гледайте следващите ни публикации. Има за всеки вкус. От математически пъзели до оптични илюзии, тяхното ниво на трудност варира, но всички те имат една цел: да ви забавляват!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Тази илюстрация съдържа 9 абсурда, които трябва да бъдат забелязани за по-малко от 45 секунди. Малко хора ги намират всички!