Тази загадка е запазена за най-интелигентните хора. 92,38% от хората не успяват!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Днес ще тестваме вашите IQ с един много прост пъзел: премахнете 3 съвпадения, така че уравнението 9+6=18 да стане вярно. Кой от вас може да го реши? Тестовете за интелигентност са отличен начин за оценка на способността ни да се справяме с пъзели и умствени предизвикателства.

Тези предизвикателства са много популярни в социалните мрежи и често включват логически или математически задачи. Тези забавни игри могат да се използват за стимулиране на мозъка и за намиране на творчески решения.

Трудността на днешното ни предизвикателство е сравнително лесна за разбиране; премахнете 3 съвпадения, за да направите уравнението 9+6=18 правилно. Но това не е толкова просто! Можете ли да намерите решението на тази задача?

Резюме на страницата

Решете това уравнение, като премахнете 3 съвпадения: 9+6=18

IQ тест - 9+6=18
IQ тест

Приемете предизвикателството и тествайте вашите IQ с нас! Искаме да решите една много проста загадка: премахнете 3 съвпадения, така че уравнението 9+6=18 става прав.

Но бъдете внимателни, можете да преместите само мачове! Вашата цел е да намерите решението само за 20 секунди. Кой от вас ще успее да се справи с предизвикателството?

Решението на теста за интелигентност

Радваме се да видим, че толкова много членове приеха предизвикателството. Бихме искали да благодарим на всички, които се включиха и споделиха своето решение в социалните мрежи като Twitter, Instagram и Facebook. Решението е: 5+5=10.

IQ тест - 9+6=18 - решение
Решение

Решението е описано в изображението по-долу. Приканваме ви да продължите да споделяте този тип игри, за да стимулирате вашето въображение и това на другите.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Тази загадка е запазена за най-интелигентните хора. 92,38% от хората не успяват!