Тест за интелигентност: коя матрица не отговаря на модела сред предложените сгъвки? Едва 5% от хората намират отговора за по-малко от 45 секунди

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Тестовете за интелигентност и загадките станаха много популярни в социалните мрежи, затова днес ви предлагаме ново предизвикателство. Това е тест за интелигентност, който се състои в това да откриете зарчето, което не отговаря на модела сред 9-те предложени сгъвки.

Този пъзел е лесен за разбиране, но може да се окаже много труден за решаване, особено ако сте ограничени във времето. Вашата мисия е да намерите правилния за по-малко от 45 секунди!

Това упражнение може да изглежда тривиално, но изисква концентрация и проницателност, за да бъде изпълнено правилно. Аналитичното мислене е от съществено значение за намирането на правилното решение и трябва да отделите време, за да наблюдавате всеки детайл от различните предлагани гънки. След като намерите правилния, ще се гордеете с постижението си! И така, готови ли сте за предизвикателството?

Логическо предизвикателство: намерете зарчето, което не съвпада с модела!

Днешното логическо предизвикателство може да изглежда просто, но всъщност е голямо предизвикателство за мозъка ви! За да решите този пъзел, трябва да използвате логически анализ и да разгледате внимателно всяка от предложените гънки.

логически тест - коя матрица не съответства на модела
Логическо предизвикателство: намерете зарчето, което не съвпада с модела!

Освен това ще трябва да мислите нестандартно и да използвате пространственото си виждане, за да намерите правилното решение. Сигурни сме, че ще успеете да се справите с това предизвикателство и да откриете правилния вариант за по-малко от 45 секунди!

И така, готови ли сте за предизвикателството? Сигурни сме, че ще намерите правилното решение. Този пъзел е не само забавен, но и много полезен за мозъка ви.

Този тип предизвикателства стимулират паметта и интелектуалните способности. Затова отделете време да разгледате всяка от гънките и да използвате логически анализ! Можете да го направите!

Решението на този пъзел!

Надяваме се, че сте мислили внимателно и сте отделили време да разгледате всяка гънка, за да намерите решението. Ако сте стигнали до верния отговор преди изтичането на 45-те секунди, поздравления! Вие сте много проницателен и мозъкът ви е в отлична форма.

Щанца № 8 е сгъването, което не съответства на модела.

Ако не сте намерили отговора, опитайте се да разберете защо матрица № 8 не съответства на оригиналния модел.

логически тест - коя матрица не съответства на модела - решение
Решението на този пъзел!

Този пъзел е много популярен в социалните мрежи като Facebook, Twitter и Instagram. Така че, ако сте намерили правилния зар преди да са изтекли 45-те секунди, споделете това предизвикателство в профилите си, за да привлечете приятелите си и да предизвикате онези, които смятате, че са малко интелектуално закъсали!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: коя матрица не отговаря на модела сред предложените сгъвки? Едва 5% от хората намират отговора за по-малко от 45 секунди