Тест за интелигентност: коя точка трябва да преместите, за да направите уравнението правилно? Проверете интелигентността си, като изпълните това предизвикателство за по-малко от 10 секунди!

Днес ще тестваме интелигентността ви с предизвикателство, което трябва да постави на изпитание уменията ви за решаване на проблеми. Задачата ни е да открием коя от картите трябва да бъде преместена, за да бъде уравнението 2-8=7 правилно.

Този вид тест за интелигентност е много популярен и пъзелите често се споделят в социалните мрежи. Но внимавайте, трябва да разрешите тази загадка за по-малко от 10 секунди!

Решаването на този тип тестове изисква мислене и будно съзнание. Трябва да се концентрирате върху уравнението и да намерите решението в рамките на определеното време. Готови ли сте? Да започнем!

Кое съчетание да преместим, за да направим уравнението правилно?

Когато сте изправени пред подобен пъзел, е важно да наблюдавате внимателно и да се концентрирате върху задачата. Може да се наложи да използвате необичайни методи, за да намерите решението.

IQ тест: Балансиране на уравнението 2-8=7
Кое съчетание да преместим, за да направим уравнението правилно?

Трябва да помислим за уравнението и да определим кое от числата трябва да се премести, за да стане уравнението 2-8=7 правилно. Това изисква голяма концентрация и бързо решение.

И така, готови ли сте за предизвикателството? Проверете интелигентността си и вижте дали можете да намерите правилния отговор за по-малко от 10 секунди!

Решението на този IQ тест!

Добри новини! Най-накрая имаме решение на това предизвикателство. След като известно време наблюдавахме и мислехме, най-накрая сме готови да разкрием решението. Този пъзел е много популярен в социалните мрежи, включително Twitter, Facebook и Instagram.

Решението на този въпрос е 2-9=-7. За да направите това, преместете мач от долната част на 8 до пред цифрата “7”. Така уравнението става 2-9=-7 и е вярно!

2-8=7 - решение
Решението на този IQ тест!

Надяваме се, че сте успели да намерите решението преди изтичането на 10-те секунди и че се гордеете с резултата си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: коя точка трябва да преместите, за да направите уравнението правилно? Проверете интелигентността си, като изпълните това предизвикателство за по-малко от 10 секунди!