Тест за интелигентност: можете ли да добавите математически знак, за да направите уравнението справедливо? Гениите намират решението за по-малко от 17 секунди!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Интернет и социалните мрежи са пълни с мисловни игринапъзели и на интелектуални предизвикателства. И последното предизвикателство, което кара хората да говорят, е това на IQ теста, който се състои в намиране на решение за по-малко от 17 секунди. Това включва добавяне на един единствен математически символ, за да направи уравнението правилно. Възможно е да направите изчислението наум, но нищо не ви пречи да използвате калкулатора.

И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство? В такъв случай, нека започнем без повече шум!Тестовете за интелигентност са образователни инструменти, които измерват нивото на интелектуално разбиране на дадено лице. Те се състоят в решаване на логически, математически и вербални задачи за ограничено време.

Интелектуалните предизвикателства са игрив и забавен начин за тестване на аналитичните и творчески способности на индивида. Тези игри могат да се използват и за подобряване на паметта, концентрацията и скоростта на мислене. Така че опитайте свой собствен тест за интелигентност или участвайте в интелектуално предизвикателство, за да проверите интелигентността си!

Тест за IQ: Добавете правилния символ, за да направите уравнението правилно!

Тестовете за интелигентност са много популярен метод за оценка на когнитивните способности. Това е интелектуално предизвикателство да добавите a математически символ точни и намерете правилния отговор.

IQ тест - 26-63=1
тест за интелигентност

Тази загадка може да бъде решена или като си направите сметката наум, или като използвате калкулатор. Трябва обаче да бъдем бдителни и да не предприемаме преки пътища, в противен случай решението ще бъде неправилно.

Когато става въпрос за IQ тестове, важно е да сме наясно с различни техники трябва да намерим правилния отговор. Също така е необходимо да се разбере, че въпреки че пъзелите може да изглеждат прости на пръв поглед, понякога те изискват известна концентрация и по-задълбочен анализ.

Преминаването на IQ тест е интелектуално предизвикателство, което изисква добра концентрация и задълбочен анализ. Трябва да вземем предвид дадения математически символ и да не използваме преки пътища, в противен случай отговорът ще бъде неправилен. Да можем да използваме различните техники, с които разполагаме, за да намерим правилния отговор, е от съществено значение, това ни позволява да разрешим загадката по-лесно и да увеличим максимално шансовете си за успех.

Решението на най-новото интелектуално предизвикателство: намерете правилното уравнение за по-малко от 17 секунди!

Поздравления за всички, които се справиха с предизвикателството и отделиха време за намиране на решението!

Този беше 2^6-63=1. Следователно беше необходимо да се разбере, че 2^6=64, което сега е очевидно.

IQ тест - 26-63=1 - инструкции
Решение

Споделете това страхотно предизвикателство в социалните си мрежи, за да подложите на изпитание хората около вас!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: можете ли да добавите математически знак, за да направите уравнението справедливо? Гениите намират решението за по-малко от 17 секунди!