Тест за интелигентност: можете ли да намерите решение на уравнението, като преместите едно-единствено съчетание? Време е да предизвикате интелигентността си!

IQ тестовете и пъзелите са интересен начин да стимулирате мозъка и да подобрите логическото си мислене. Логическите предизвикателства са изключително популярни в социалните мрежи, тъй като предлагат уникална възможност на всички участници да изпробват уменията си.

Но преди да започнем, нека не забравяме, че всеки може да се подложи на тест за интелигентност, въпреки че повечето хора са склонни да се притесняват от тези психометрични тестове. Въпреки това, не се отчайвайте! Тези пъзели могат да бъдат забавни и предизвикателни и не изискват технически или научни познания. Така че можете да се съсредоточите върху уменията си за решаване на проблеми и намиране на творчески решения.

Днешното предизвикателство: Намерете решение, с което да направите уравнението 7-1=1 само чрез преместване на една мачта. Това упражнение е чудесен начин да изпробвате логиката и креативността си, така че действайте! Ще успеете ли да намерите решението? Предизвикайте уменията си и се опитайте да решите този вълнуващ пъзел!

Да тръгваме! Проверете IQ-то си и преминете предизвикателството!

В този пъзел ще трябва да намерите решение, което да направи уравнението 7-1=1 само чрез преместване на едно съвпадение.

qi тест: 7-1=1
Тест за интелигентност: балансирайте уравнението, като премествате едно съвпадение

Въпреки че това е трудно предизвикателство, то може да бъде решено, ако наблюдавате добре и се концентрирате. Важно е да се погледне отвъд очевидните решения и да се опитаме да мислим нестандартно, за да намерим творчески решения.

И така, готови ли сте за това предизвикателство? Надяваме се, че с нетърпение очаквате да проверите коефициента си на интелигентност и да видите дали можете да решите този пъзел! Не се страхувайте да опитате нещо ново и отделете време, за да проучите всички възможности. И така, готови ли сте за предизвикателството? Късмет!

Намерихте ли решението?

Успяхте ли да намерите решението за оправяне на уравнението чрез преместване на едно-единствено съчетание? Ако е така, поздравления! Това предизвикателство е много популярно в социалните мрежи като Facebook и Instagram, което означава, че сте сред многото участници, които са успели да го решат.

7-1=1 - решение
Решението на пъзела

Решението е 1=1=1. Трябва да преместите мачото от “7” така, че да се намира над знака “-“, за да се образува знак “=”, като по този начин се постигне тройното равенство 1 = 1 = 1. Това ще направи уравнението правилно и ще ви позволи да постигнете целта си! По-долу сме поставили снимка, за да обясним ясно решението.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: можете ли да намерите решение на уравнението, като преместите едно-единствено съчетание? Време е да предизвикате интелигентността си!