Тест за интелигентност: ти си гений, ако можеш да решиш този пъзел със съвпадения за по-малко от 20 секунди!

Чували ли сте някога за IQ тестове? Те са едно мярка интелигентност и те могат да бъдат доста трудни. Днес обаче ви предлагаме а главоблъсканица което е малко необичайно: можете ли да разрешите тази загадка за по-малко от 20 секунди?

Днешното предизвикателство е: намерете решение за балансиране на уравнението 99-39=10, като преместите само 2 клечки.

Включете таймера си и вижте дали сте достатъчно умен, за да разберете отговора.

Тестовете за интелигентност са много популярни от няколко години, тъй като те са забавни начини да тествате вашата интелигентност и способността ви да решавате пъзели. Тези предизвикателства също са на мода в социалните медии, тъй като предоставят чудесна възможност на хората да покажат своите таланти.

Тест за интелигентност: балансирайте уравнението 99-39=10, като преместите само 2 съвпадения

Ще бъдете ли достатъчно умни да намери бързо решение и да успеете в това математическо предизвикателство с кибрит? Няма нищо сложно, но трябва да сте логични и да се концентрирате, за да направите малко умствено изчисление.

IQ тест - 99-39=10
тест за интелигентност

За да разрешите този пъзел, ще трябва да наблюдавате внимателно уравнението и да се съсредоточите върху това как клечките могат да бъдат преместени, за да намерите верния отговор. Ще трябва да мислите извън кутията и да намерите иновативно решение на пъзела. И така, ще приемете ли това предизвикателство? Интелигентността ви отговаря ли на теста? Ще видим.

Този IQ тест е предизвикателно и забавно предизвикателство, което кара хората да мислят креативно. Това не е само въпрос на събиране или изваждане, но и въпрос на това как ще решите този пъзел с кибрит. Следователно предизвикателството е да се намери правилното решение за по-малко от 20 секунди.

Решението на това математическо предизвикателство

Сърдечно поздравяваме всички участници, които поеха това предизвикателство и се опитаха да намерят решението! Благодарим и на всички онези, които споделиха своята мъдрост и знания, за да ни помогнат да разрешим пъзела.

Решението на това много популярно предизвикателствоприсъства на мн социални мрежие както следва: трябваше да трансформирате 99 в 69 и 39 в 59, както е показано на изображението по-долу.

IQ тест - 99-39=10 - инструкции
Решение

Надяваме се, че сте намерили решението за интересно и забавно в същото време и че е донесло малко радост в деня ви! Благодарим ви още веднъж за участието и не се колебайте да споделите нашето предизвикателство с вашите приятели.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: ти си гений, ако можеш да решиш този пъзел със съвпадения за по-малко от 20 секунди!