Тест за интелигентност: това предизвикателство изглежда просто, но можете ли да решите правилно уравнението, като преместите само едно съчетание? 95% от хората не могат да го направят за по-малко от 12 секунди!

Тестовете за интелигентност са едни от най-популярните игри в мрежата. Те често се играят чрез загадки и предизвикателства, които са много популярни сред потребителите на интернет. Затова днес имаме специален пъзел за вас: IQ предизвикателство, което изглежда просто, но всъщност е доста сложно!

Предлагаме ви да се опитате да решите уравнение, като преместите едно-единствено съчетание. Началното уравнение е 9+7=7. Вашата задача е да промените това уравнение, за да стане правилно, т.е. 9+7=16. И всичко това, без да използвате повече от едно съчетание! 95% от хората не могат да го направят за по-малко от 12 секунди.

Така че рискувайте и направете това предизвикателство! Може би сте сред 5-те процента, които успяват да го решат бързо. И в двата случая ще можете да покажете на приятелите си, че можете да решавате сложни пъзели. Късмет!

Тест за интелигентност: можете ли да решите правилно уравнението, като преместите едно-единствено съчетание?

Чувствате ли се готови за това предизвикателство? За да постигнете успех, ще са ви необходими много наблюдателност и концентрация. Имайте предвид, че решаването на пъзел изисква нестандартно мислене. Ако можете да го направите, това означава, че сте способни да мислите творчески и да намирате решения, които не са очевидни.

IQ тест: 9+7=7
Тест за интелигентност: можете ли да направите уравнението вярно, като преместите едно-единствено число?

Затова не чакайте повече и опитайте късмета си! Вижте дали сте сред 5% от тези, които могат да решат предизвикателството за по-малко от 12 секунди. Във всеки случай ще сте показали, че можете да намирате решения и на най-сложните ситуации.

С този тип предизвикателства ще се научите да използвате ума и творчеството си. Всеки пъзел е различен и ще ви позволи да видите нещата от различна гледна точка. И накрая, не забравяйте, че за да решите пъзела, трябва да се концентрирате и да разгледате всички възможности, които ви се откриват.

Така че не се колебайте да приемете предизвикателството на деня: направете уравнението само с преместване на едно-единствено яйце. Скоро ще разберете дали сте един от 5%, които могат да го направят за по-малко от 12 секунди! Късмет!

Мистерията е решена!

Много от вас участваха в това предизвикателство и ние ви поздравяваме за упоритостта. След много минути загадката най-накрая е разгадана! Благодарение на концентрацията си успяхте да намерите решението: трябваше да превърнете 9 в 0, като наклоните мача на 9. Така се получи правилно уравнение, т.е. 0+7=7.

9+7=7 - решение
Решението на теста за интелигентност

Това предизвикателство се оказа много популярно в социални мрежи като Facebook и Instagram. Има дори акаунти, които редовно публикуват пъзели и IQ тестове, за да забавляват потребителите. Не се колебайте да ги посетите, ако искате да получите повече

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: това предизвикателство изглежда просто, но можете ли да решите правилно уравнението, като преместите само едно съчетание? 95% от хората не могат да го направят за по-малко от 12 секунди!