Тест за интелигентност: този пъзел ще ви затрудни. Можете ли да уравновесите уравнението, като преместите 2 мачлета?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Тестовете за интелигентност са инструменти, създадени за измерване на интелигентността и способността за решаване на проблеми на даден човек. Тези тестове могат да бъдат под формата на игри, пъзели или главоблъсканици – всички те са много забавни и предизвикателни за ума.

Хората обичат да приемат интелектуални предизвикателства и да ги споделят в социалните мрежи. Днес имаме специално предизвикателство, което ще ви затрудни!

Днешният пъзел се състои в това да балансирате уравнение, съставено от запалки, като преместите само 2 запалки. Ограничението за време е 25 секунди, така че извадете най-големия си молив и се пригответе! Изходното уравнение е 95+40=73 – трудна задача, ако изобщо има такава. Опитайте се да намерите решение на този пъзел и не забравяйте да споделите резултата си с приятелите си!

Можете ли да изпълните това предизвикателство за по-малко от 25 секунди?

Имаме за вас един много интересен и предизвикващ размисъл пъзел. Трябва да намерите решение на уравнението 95+40=73, като преместите 2 мачлета.

Можете ли да изпълните това предизвикателство за по-малко от 25 секунди?
Ще се справите ли с това предизвикателство за по-малко от 25 секунди?

Този пъзел изисква концентрация и наблюдателност, така че трябва да разгледате внимателно всяко съвпадение, за да намерите правилния път. Мислете нестандартно и бъдете креативни, за да намерите решение!

За да решите пъзел, е важно да използвате ума и творческия си подход. Отделете време да разгледате всеки мач и неговите възможности, преди да се впуснете в него.

Работете в екип, за да намерите решение на този пъзел, което ще ви помогне да мислите по-бързо. Не забравяйте, че всеки детайл е от значение и всеки ход може да доведе до ново решение!

Решението е близо!

Поздравления за всички участници, които се опитаха да балансират това уравнение само с 2 мача! Решението на този пъзел е 25+48=73 и това предизвикателство беше споделено в много социални мрежи, включително Twitter и Facebook.

Решението е близо!
Решението е близо!

Затова не забравяйте да споделите резултатите и решенията си с приятелите си, за да ги предизвикате допълнително. Поставихме изображение по-горе, за да ви помогнем да си представите решението!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: този пъзел ще ви затрудни. Можете ли да уравновесите уравнението, като преместите 2 мачлета?