Тест за интелигентност: трябва да се добавят две кибритени клечки, за да бъде уравнението 16-5×2=6 правилно. Ще намерите ли решението за по-малко от 40 секунди?

Интелектуалните предизвикателства станаха много популярни в интернет и социалните мрежи. Пъзели, мозъчни игри и логически предизвикателства пленяват милиони потребители, които искат да тестват когнитивните си способности и да стимулират мозъка си. Готови ли сте да приемете предизвикателството? ето а тест за интелигентност което се състои в решаване на уравнение за по-малко от 40 секунди: 16-5×2=6 просто добавям два мача.

Тест за интелигентност: Изпълнете предизвикателството с кибритени клечки за по-малко от 40 секунди!

THE IQ тестове и гатанките са станали много популярни инструменти за измерване на интелигентността на човек. При този тип предизвикателство целта обикновено е да се използва логиката и концентрацията на човека, за да се изпълни дадена задача. Затова е необходимо да се концентрирате добре решете уравнението 16-5×2=6 за по-малко от 40 секунди, като добавите 2 кибритени клечки. За да успеете в този тип предизвикателства, е важно да анализирате добре ситуацията и бързо да намирате решения.

Тест за интелигентност - вземете правилното уравнение
Тест за интелигентност – вземете правилното уравнение

В къщата на Ние, трябва да сме нащрек и да държим емоциите си под контрол, за да не се разсейваме. Това не само ускорява времето ни за решаване, но също така ни позволява да получаваме задоволителни резултати всеки път, когато се изправим пред IQ тест или гатанка.

За да преминете тест за интелигентност или гатанка, концентрацията е от съществено значение. Това изисква добър анализ на ситуацията и бързо намиране на решения. Освен това трябва да сте нащрек и да контролирате емоциите си, за да не се разсейвате. Това е единственият начин да ускорите времето за разрешаване и да получите задоволителни резултати всеки път, когато се сблъскате с този вид предизвикателство.

Решението на предизвикателството

Решихме предизвикателството! Правилното уравнение е 18-6×2=6, както е показано на изображението по-долу.

тест за интелигентност
Решение

Бихме искали да благодарим на всички хора, които отделиха време в опити да намерят решението и които приеха това предизвикателство. Чувствайте се свободни да споделите това предизвикателство с приятелите си в социалните медии, за да ги разсеете малко забавно!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тест за интелигентност: трябва да се добавят две кибритени клечки, за да бъде уравнението 16-5×2=6 правилно. Ще намерите ли решението за по-малко от 40 секунди?