Тест за интелигентност: жените често намират правилния резултат от тази загадка преди мъжете

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test QI - quelle est la valeur du nombre manquant dans cette série de nombres

В продължение на няколко месеца, пъзелиНА мисловни игри и на интелектуални предизвикателства са много популярни в интернет и социалните мрежи. Ако търсите предизвикателство, което може да тества вашата интелигентност и умения за решаване на проблеми, тогава тази математическа гатанка е за вас!

Вашата мисия за този тест е проста: намерете логиката на изчислението и връзката между областите на фигурата, за да намерите стойността на липсващото число. Готови ли сте да приемете предизвикателството?

Тестовете за интелигентност обикновено са предназначени да тестват способността на индивида да решава сложни проблеми и да намира логични решения. Междувременно интелектуалните предизвикателства могат да варират от математически пъзели до мозъчни игри до судоку.

Резюме на страницата

IQ тест: попълнете серията от числа, като намерите логиката

IQ тестове и пъзели предоставят предизвикателства логики, които позволяват на хората да подобрят когнитивните си умения. Целта на тези игри често е да се идентифицира правилното решение от проблема.

IQ тест - каква е стойността на липсващото число в тази поредица от числа
тест за интелигентност

Трябва да анализираме информацията и да идентифицираме взаимодействието между различните елементи, за да намерим отговора. Такова предизвикателство може да бъде IQ тест, където трябва да намерим логиката на изчислението и връзката между областите, за да намерим стойността на липсващото число.

Следователно ключът към успеха е използването на адекватни стратегии и тактики за решаване на представения проблем. Ако можем да разберем проблема и да намерим правилния отговор, тогава можем да извлечем лично удовлетворение от способността си да преодолеем този тип предизвикателство.

Решението на IQ теста

Верният отговор е 30! Благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да намерят правилния отговор.

Прочетете също:   3 безупречни стратегии да кажете на някого, че не се интересувате от връзка

Ето детайлите на логиката на изчислението:

  • 12+15=27,
  • 15+11=26,
  • 11+18=29
  • и 18+12=30

Ето какви операции бяха необходими, за да се постигне този резултат.

Не се колебайте да споделите това предизвикателство с хората около вас в социалните мрежи и насърчете приятелите си да се опитат да намерят правилния отговор.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Тест за интелигентност: жените често намират правилния резултат от тази загадка преди мъжете