Тествайте коефициента си на интелигентност, като се опитате да намерите решението на тази загадка със съвпадения за по-малко от 35 секунди

Имате ли какво е необходимо, за да преминете IQ тест със съвпадения? Ако сте готови за предизвикателството, тогава имаме идеалната гатанка за вас! Днес тестваме вашата изобретателност, като се опитваме да разрешим тази загадка: 12-5=-1. Вашата мисия е да намерите решението за по-малко от 35 секунди и с помощта на игра на кибрит.

Тестовете за IQ са много популярен и точен начин за измерване на коефициента на интелигентност на човек. Тези тестове често съдържат въпроси с избираем отговор или гатанки, които тестват способността ви да мислите логично и бързо. Пъзелите също са много популярни в социалните медии, тъй като могат да бъдат забавни и предизвикателни.

Мислете и се забавлявайте, опитвайки се да разрешите нашата загадка 12-5=-1. Използвайте кибрит, за да разберете проблема и вижте дали можете да намерите решение за по-малко от 35 секунди!

Тествайте IQ-то си с тази гатанка: Балансирайте 12-5=-1, като преместите 2 съвпадения

IQ тест - 12-5=-1
IQ тест със съвпадения

Винаги ли сте мечтали да докажете колко сте умни? Елате и приемете нашето предизвикателство и вижте дали сте в състояние да разрешите загадката 12-5=-1 за по-малко от 35 секунди с помощта на набор от съвпадения.

Тази главоблъсканица се основава на логически принципи, но е много различна от класическите IQ тестове, които може да срещнете.

Следователно вашата мисия е да намерите оригинално и изобретателно решение, като преместите само 2 кибрита! Помислете добре и се забавлявайте с това малко предизвикателство.

Решението на IQ теста

Поздравяваме всички участници за решаването на това математическо предизвикателство. Показахте много упоритост и затова искаме да ви благодарим за участието.

IQ тест - 12-5=-1 - отговор
тест за интелигентност

Напоследък решаването на пъзели и загадки е много популярно в социалните мрежи като Instagram или Twitter. Решението на предизвикателството е -7. Наистина, прилагайки формулата: -2-5=-7, успяваме да намерим правилния отговор.

Това игриво и забавно занимание не би било възможно без участието на всеки от вас. Надяваме се, че сте се забавлявали толкова много, решавайки това предизвикателство, колкото споделяйки резултата с приятелите си!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Тествайте коефициента си на интелигентност, като се опитате да намерите решението на тази загадка със съвпадения за по-малко от 35 секунди