Тези 2 зодиакални знака могат да намерят минала любов през лятото на 2023 г

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
2 signes du zodiaque pourraient retrouver un amour passé au cours de l

Лятото често е синоним на почивка, почивка и романтични срещи. Но за някои зодии летният сезон на 2023 г. може да бъде белязан и от завръщането на една изгубена любов.

В тази статия подчертаваме два зодиакални знака, които имат голям шанс да се свържат отново със стар пламък през следващите месеци. И така, готови ли сте да разберете дали сте един от тези късметлии?

2 зодиакални знака могат да се съберат отново с минала любов през лятото на 2023 г
2 зодиакални знака могат да се съберат отново с минала любов през лятото на 2023 г

Защо някои зодии са по-склонни да се съберат отново с минала любов през лятото?

Движението на планетите, както и взаимодействието им с различните знаци на зодиака, могат да повлияят на любовния ни живот по различни начини. В зависимост от позицията и аспектите си, те могат да насърчат нови срещи, да засилят съществуващите взаимоотношения или дори да разпалят отново угаснали пламъци.

През лятото на 2023 г. два зодиакални знака ще бъдат особено засегнати от тази последна тенденция, благодарение на специфичните планетни конфигурации.

Ретрограден Меркурий и Венера в Рак: коктейл, благоприятен за събирания

Летният период на 2023 г. ще бъде белязан от две големи астрологични явления: от една страна, ретрограден Меркурий в знака Рак, а от друга страна, Венера, която също преминава през този знак. Тази комбинация може да благоприятства романтични срещи за родените под знаците Рак и Козирог.

Тези два астрологични знака наистина ще се възползват от астрален контекст, особено благоприятен за помирение и подновяване на стари романтични връзки.

Рак: чувствителен и носталгичен знак

Роденият в Рак се управлява от Луната, звездата на емоцията и чувствителността. Той е склонен да бъде особено внимателен към чувствата на хората около себе си и да усеща техните емоции дълбоко. Следователно летният период ще бъде идеална възможност за него да преживее спомените си и да се свърже отново с хора, които са имали значение за него в миналото.

Ретрограден Меркурий в Рак: покана за преразглеждане на миналото

През лятото на 2023 г. Меркурий ще ретрограден в знака Рак, което ще има ефект на стимулират паметта и носталгията сред местните жители на този знак. Те ще бъдат по-склонни да си спомнят минали ситуации и хора, които са обичали. Това може да ги накара да се свържат отново със стара любов и да се опитат да запалят отново пламъка, който някога ги е обединявал.

Венера в Рак: благоприятен климат за помирение

Освен това Венера, планетата на любовта и удоволствията, също ще преминава в знака Рак през този летен период. По този начин местните жители на този знак ще могат да се възползват от a енергия, благоприятна за романтични връзки, с повишена чувствителност към красотата и сладостта на споделените моменти. Следователно този астрален контекст ще бъде идеален за повторно свързване с минала любов и преоткриване на радостта от една пълноценна връзка.

Козирог: знак в търсене на стабилност

Роденият в Козирог се управлява от Сатурн, планетата на дисциплината, реда и постоянството. Той обикновено копнее за стабилност и често се стреми да изгради силни и трайни връзки. Ето защо той може да бъде по-възприемчив към завръщането на стара любов, което може да му донесе чувство за сигурност и приемственост.

Опозиция Венера-Сатурн, благоприятна за събирания

През лятото на 2023 г. транзитът на Венера в Рак ще създаде опозиция със Сатурн, който тогава е в знака Козирог. Тази астрологична конфигурация може да насърчи местните жители на Козирог да преоценяват своите приоритети и придават по-голямо значение на миналите си връзки. Следователно те ще бъдат особено склонни да преосмислят изгубената любов и сериозно да обмислят да дадат нов шанс на тази история.

Местните в Рак и Козирог ще могат да се възползват от астрален контекст, който е особено благоприятен за възстановяване на връзката с минала любов през лятото на 2023 г. Така че, ако сте родени под един от тези знаци, отворете очите и сърцето си : един стар пламък може да се появи отново в живота ви!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 2 зодиакални знака могат да намерят минала любов през лятото на 2023 г