Тези 2 зодии никога не разкриват чувствата си: невъзможно е да се дешифрира какво чувстват!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Ces 2 signes du zodiaque ne dévoilent jamais leurs sentiments

Често е трудно да разберем какво наистина чувстват нашите близки, особено когато принадлежат към определени астрологични знаци. В сила, два зодиакални знака са особено дискретни и мистериозни, когато става дума за изразяване на чувствата си. Открийте в тази статия кои са тези два знака и как да разпознаете истинската им същност.

Първият дискретен знак: Близнаци

Хората, родени под знака на Близнаци, имат репутацията на комуникативни и общителни. И все пак може да им е трудно да изразят ясно чувствата си и често предпочитат да запазят известна емоционална дистанция от другите. Ето няколко причини, поради които Близнаците са толкова мълчаливи относно емоциите си:

Тези 2 зодии никога не разкриват чувствата си
Тези 2 зодии никога не разкриват чувствата си

Двойственост на Близнаци

Символът на Близнаците е представен от близнаци, което добре илюстрира двойствеността на техния характер. Така, понякога могат да бъдат радостни, понякога меланхолични, без винаги да разбира защо. Тази емоционална нестабилност може да ги накара да скрият истинските си чувства, за да не дестабилизират околните.

Нуждата от свобода и независимост

Близнаците обичат да живеят според желанията си и се страхуват да бъдат затворени в задушаваща връзка. Следователно те са склонни да защитават се, като не разкриват твърде много чувствата сиза да попречат на другите да се привържат твърде много към тях и да им попречат да летят сами.

Страхът от отхвърляне

И накрая, Близнаците може да се страхуват да бъдат съдени или отхвърлени, ако се окажат твърде уязвими. Затова те често предпочитат да пазят емоциите си в себе си, за да не поемат риска да бъдат наранени от тези, които обичат.

Вторият дискретен знак: Козирог

Козирогът също е знак, който трудно изразява чувствата си. Хората, родени под този знак, обикновено са сдържани и интровертни, което може да направи емоционалното им декодиране особено сложно. Ето някои обяснения относно това право на преценка:

Чувството за отговорности

Известно е, че Козирозите са много сериозни и отговорни. Те често имат чувстват, че трябва да поемат тежестта на света на раменете си и се страхуват да покажат своите слабости. Затова крият емоциите си зад фасада на студенина и дистанция.

Страхът от загуба на контрол

Козирозите обичат да контролират живота и емоциите си. Следователно те могат да се чувстват много разтревожени от идеята да бъдат завладени от чувствата си и предпочитат да ги запазят за себе си, за да не загубят опората си.

Перфекционизъм

Козирозите също са много взискателни към себе си и винаги искат да бъдат безупречни. Те се страхуват, че изразяването на емоциите им ще ги направи по-малко силни или по-малко достойни в очите на другите.и затова предпочитат да останат стоични при всякакви обстоятелства.

Как да дешифрираме чувствата на тези дискретни знаци?

Може да е трудно да разберете как наистина се чувстват Близнаци и Козирог, но ето няколко начина да ги разберете по-добре:

  • Наблюдавайте техния невербален език : Изражението на лицето, позата или жестовете могат да издадат скритите емоции на тези астрологични знаци. Обърнете внимание на тези малки улики, които често казват повече от думите.
  • Създайте атмосфера на доверие : И двата знака трябва да се чувстват сигурни, за да се отворят. Покажете им, че заслужавате доверието им и че могат да разчитат на вас без страх.
  • Отделете му време : Важно е да спазвате ритъма на тези знаци и да не се опитвате да ги пришпорвате. Те не разкриват лесно чувствата си, но в крайна сметка могат да се отворят, ако имат време да се почувстват комфортно.

От съществено значение е да се научим да дешифрираме сигналите, изпратени до нас от нашите близки, принадлежащи към зодиите Близнаци и Козирог, за да разберем по-добре техните емоции и да установим по-дълбока връзка с тях. Търпението, добротата и изслушването ще бъдат вашите най-добри съюзници, за да разгадаете мистерията на тези два дискретни астрологични знака относно техните чувства..

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 2 зодии никога не разкриват чувствата си: невъзможно е да се дешифрира какво чувстват!