Тези 3 знака от зодиака ще се сблъскат с разочарования в любовта от 20 февруари: ще трябва да се справите сами!

О любов ! Усещане, което ни кара да изживяваме вълшебни и интензивни моменти. Въпреки това, понякога планетите се изпречват на пътя ни и карат това чувство да бъде оцветено с нотка на разочарование. И това е именно случаят от 20 февруари за определени астрологични знаци.

Може да сте запознати с астрологията и нейните влияния върху живота ни, но наистина ли знаете за какво става въпрос? Просто казано, тази наука ни казва как подравняването на планетите влияе върху живота ни.

И този път Венера, планетата на любовта, е загрижена: тя е на път да напусне съзвездието Риби, за да влезе в това на Овен. Преход, който ще продължи до 17 март и който ще има a отрицателно въздействие върху романтичните отношениякоето донесе вълна от разочарования.

Астрология - разочарование в любовта
Астрология: разочарование в любовта

Така че, внимавайте за крехките малки сърца: ако сте едно от 3 засегнати зодиище трябва да го поемете сами!

„Любовта е силно чувство, което понякога може да ни изиграе номер. »

Не пропускайте останалата част от статията, за да разберете повече и да адаптирате поведението си към движенията на планетите!

Прочетете също:   Пълнолунието на 4 юни 2023 г.: положително влияние върху финансите на две зодии?

Големите предизвикателства на Рам (21 март – 19 април)

Зодия Овен
©123rf

THE Овни, смели и ентусиазирани, са готови да поемат всички предизвикателства, които се изправят пред тях. За съжаление от 20 февруари пред тях ще се изправи любовно предизвикателство. Силата и енергията им ще бъдат подложени на изпитание, за да преодолеят този период на сантиментално разочарование.

Овните ще имат нужда от търпение и разбиране, за да преминат успешно през това изпитание. Добрата новина е, че това предизвикателство не трябва да е твърде дълго и Овенът ще успее да се усмихне отново не след дълго.

Телец (20 април – 20 май): Бъдете уверени!

Зодия Телец
©123rf

Местните жители на Бик могат да бъдат сигурни, че въпреки разочарованията в любовта, които ги очакват от 20 февруари, те ще оцелеят и ще възвърнат духа си. Със спокойна и уравновесена натура, те знаят как да се справят и да се развеселят.

Техен качества на постоянство, смелостта и самочувствието ще им помогнат да преминат през тези трудни времена. Те трябва да продължат да вярват в любовта и да поддържат своята увереност в себе си. Трябва да се придържаме към малките неща, които правят живота по-приятен и да се фокусираме върху това, което ни прави щастливи. Местните Телци скоро ще бъдат възнаградени за усилията си.

Везни (23 септември – 22 октомври): Овладейте емоциите си!

Зодия Везни
©123rf

Туземците на Везни са много чувствителни и емоционални същества. Бързо прощават и не таят обидата си дълго. Но за съжаление тази способност да прощават понякога може да ги накара да приемат неща, които не е трябвало, което ги води до разочарования в любовта.

От 20 февруари ще се наложи поемат върху себе си, за да запазите вътрешната си сила и да преминете през тези възходи и падения на любовта. Вслушайте се в интуицията си и не забравяйте, че вие ​​имате властта да решите дали една връзка си струва или не.

Искаме да благодарим на всички читатели, че прочетоха тази статия. Надяваме се, че сте намерили полезна и интересна информация там. Ако го намерите за уместно, ви каним да го споделите с приятелите си в социалните мрежи.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 3 знака от зодиака ще се сблъскат с разочарования в любовта от 20 февруари: ще трябва да се справите сами!