Тези 3 зодии не обичат да празнуват Свети Валентин: въпреки това са много щастливи в любовта!

THE 14 февруари е един от най-романтичните дни в годината, но не за всеки! THE Зодии които смятат Свети Валентин за безсмислен и ненужен, нямат никакво намерение да празнуват този празник. Въпреки това, тези, които принадлежат към тези зодии, са много щастливи в любовта и живеят страстни и удовлетворяващи връзки. Как да обясним този парадокс? Може биастрология, древна наука, която изучава влиянието на планетите върху живота ни, е отговорът на този въпрос! Настоящото им подравняване влияе върху поведението и съдбата на хората и може да обясни защо някои зодии не са чувствителни към Свети Валентин.

„Алхимията на звездите е това, което ни свързва с другите и със самите нас. ” -Пауло Куелю

Астрология - зодии, които не харесват Свети Валентин
Астрология: Зодиите, които не харесват Свети Валентин

Разберете защо някои зодии са по-нечувствителни към Свети Валентин от други и как астрологията може да обясни този парадокс. Впуснете се в завладяващо изследване на физическото, психологическото и духовното ниво на любовта и опознайте тясната връзка между вашите зодиакални знаци и вашата съдба.

Прочетете също:   Хороскоп за 3 юни 2023 г.: парите могат да текат свободно за местните Телци!

Овен (21 март – 19 април): щастливи и независими!

Зодия Овен
©123rf

THE Овни се считат за много динамични и амбициозни хора. Обичат да са свободни, затова и Свети Валентин не е любимият им празник. Местните от този астрологичен знак са наистина по-щастливи, когато могат да поемат по свой собствен път, без да се подчиняват на очакванията на друг човек. Но това не означава, че не обичат любовта!

Напротив, Овните са много страстни и верни в любовта и обичат да споделят интимни моменти с половинката си. Те дори са склонни да бъдат малко притежателни понякога, което просто показва колко ценят романтичните си връзки!

Водолей (21 януари – 19 февруари): прогресивен и независим знак

Зодия Водолей
©123rf

Водолей е втора зодия, а неговите местни жители са известни със своята независимост и прогресивен дух. Тези характеристики се срещат и в техните романтични връзки. Водолеят се стреми преди всичко да да бъдат свободни и да споделят приятни моменти с партньора си.

Ако тези местни жители не обичат много Свети Валентин, това е защото предпочитат фините прояви на любов, които наблягат на свободата толкова, колкото и на ангажираността. Но въпреки това, Водолеите са много щастливи в любовта и имат всичко необходимо, за да бъдат изпълнени в отношенията си.

Близнаци: Страстни любовници (21 май – 20 юни)

Зодия Близнаци
©123RF

Близнаците са зодии, които обичат любовта и са много ентусиазирани за нея. Те могат да бъдат много страстни и да дадат на партньора си цялата любов, която могат да предложат. Те не обичат големите изявления или Свети Валентин като цяло, но обичат малките щрихи и предпочитат да ги празнуват през цялата година. Близнаците са щастливи да живеят връзката си със страст, да изследват чувствата си и да се чувстват свободни в един любящ съюз.

Благодаря ви, че прочетохте тази статия. Надяваме се, че ви е било полезно! Ако ви е харесало, не се колебайте да го споделите с приятелите си в социалните медии.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 3 зодии не обичат да празнуват Свети Валентин: въпреки това са много щастливи в любовта!