Тези 3 зодии са най-лошите в леглото: пазете се от външния вид!

Те може да са добри в общуването, високо организирани или по-талантливи в други области на живота, но ако има едно нещо астрологични знаци не овладявайте, това е добре интимни отношения. И така, кои са 3-те знака астрологичен които имат най-малък шанс да задоволят партньора си? Да видим каквоастрологияизследването на планети и звездии подравняването им разкрива!

Както е казал Александър Дюма: Любовта е чувство, което не познава граници.

Тези 3 зодии са най-лошите в леглото: пазете се от външния вид!
Астрология: 3-те най-малко надарени зодии в леглото

Така че, разберете сега кои 3 зодиакални знака са в долната част на пакета, когато става въпрос за забавление с възглавници! Може би ще се изненадате от резултатите? Ще разберете, като продължите да четете.

Близнаци (21 май – 20 юни)

THE зодия Близнаци са известни със своята приключенска страна и с оригиналните си идеи. За съжаление, те не са много добри в добрите интимни моменти. Често оставят контрола на партньора си и мислят за външни неща, което пречи на интимността на момента.

Те са склонни да искат повече, отколкото вече имат, което може да развали забавлението, тъй като стават твърде егоистични. Въпреки това, ако успеете да намерите правилния баланс с тях, ще обичате всеки момент, прекаран с тях!

Рак (21 юни – 22 юли)

Местните от зодия Рак обикновено са много любящи и грижовни. Известно е, че са много чувствителни, което е страхотно качество, когато става въпрос за правене на любов. За жалост, те не винаги знаят как да го контролират.

Това означава, че те могат да бъдат виновни за разваляне на магията, като говорят за неща напълно извън контекста, дори по време на прегръдка! Но за щастие, техните склонности да бъдат много съпричастни и да мислят за другите преди себе си наистина може да помогне в напрегнати моменти.

Зодия Дева (23 август – 22 септември)

Хората родени под знака Богородица са известни със склонността си винаги да искат повече забавление и това отношение често може да съсипе специални моменти. Те са склонни да бъдат егоисти и търсят собственото си благополучие преди всичко.

Въпреки това, те могат да бъдат много любящи и състрадателни, ако партньорите им разбират мотивите им и отделят време да ги опознаят. Девите ценят комуникацията и винаги са готови да обсъждат различни начини за подобряване на любовното преживяване.

Благодаря, че прочетохте тази статия за 3-те зодии, които не са толкова добри в правенето на любов! Надяваме се информацията да ви е харесала и ви каним да я споделите с приятелите си в социалните мрежи. Ако се интересувате да научите повече за астрологичните знаци и тяхното сексуално поведение, не се колебайте да се консултирате с другите ни статии.

Прочетете също:   Пълнолунието на влюбените на 4 юни 2023 г. ще преобърне живота на 3 зодии
Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 3 зодии са най-лошите в леглото: пазете се от външния вид!