Тези 3 зодии ще имат голям късмет в любовта от 3 до 9 април 2023 г.: седмица на абсолютна романтика!

Знаете ли, че планетите, които заобикалят Земята, могат да повлияят на любовния ни живот? Астрологията е наука, която изучава подреждането на тези звезди и тяхното въздействие върху всеки знак от зодиака. Тази седмица, от 3 до 9 април 2023 гнякои знаци ще имат повече късмет от други в любовта.

Всичко започва на понеделник 3 април, когато нощната звезда започва седмичното си пътуване през съзвездието Дева, изпращайки подредени и съвестни вълни през зодиака, за да започне седмицата правилно. THE Сряда, 5 априлЛуната пресича съзвездието Везни, осигурявайки великолепна Пълна розова луна на следващия ден.

И накрая, на Разпети петък, 7 априлще постави началото на уикенда на Великден с Луната се движи в знака на Скорпион, канейки ни да се свържем с нашата дълбока, интимна енергия, за да завършим седмицата.

Тази конкретна конфигурация на планетите ще има специално въздействие върху определени астрологични знаци. Какво са те ? И какъв късмет в любовта ще имат тази седмица? Останете на линия, за да разберете!

Просто трябва да погледнете звездите, за да намерите отговора!

3 щастливи влюбени зодии от 3 до 9 април 2023 г
3 щастливи влюбени зодии от 3 до 9 април 2023 г

Планетите, които заобикалят Земята, оказват влияние върху живота ни. Открийте как тази седмица, от 3 до 9 април 2023 г., някои конкретни астрологични конфигурации ще окажат специално влияние върху вашия зодиакален знак и късмета ви в любовта. И така, какво казва астрологията за вашето романтично бъдеще?

Прочетете също:   Хороскоп за 29 май 2023 г.: някои зодии ще постигнат цели, които са си поставили отдавна

Близнаци (21 май – 21 юни)

THE зодия Близнаци имат голям късмет тази седмица, защото ще бъдат спокойни и ще знаят как да поставят ситуациите в перспектива. Благодарение на Меркурий, техния планетарен господар, те ще покажат голяма енергия, която ще съобщи желанието им да се забавляват. Така те ще изживеят седмицата от 3 до 9 април 2023 г. в удовлетворение и щастие.

Стрелци (22 ноември – 21 декември)

THE Стрелци ще се възползват от силен поток от космическа енергия, който ще им помогне да създадат искрени и значими човешки връзки.

Тази седмица ще бъде идеалното време за Стрелците да се съсредоточат върху любовта и връзките. Те трябва да помнят да не се разпиляват и да се съсредоточават върху едно нещо наведнъж.

Стрелците също ще имат невероятен шанс да се свържат отново с приятели, които са изчезнали от известно време. Комуникацията е ключова за изграждането на силни връзки, така че не забравяйте да бъдете честни с приятелите си и се уверете, че времето ви заедно е продуктивно.

Риби (19 февруари – 20 март)

Тази седмица Нептун и Венера ще постави Риби на малък облак. Те ще се отдадат на романтичните си въображения и реалността ще ги последва.

Ще бъде като мечта, че ще живеят пълноценно. Това е страхотно време за Рибите и техните искрени чувства.

Те могат да бъдат много щедри с партньора си и да се опитват да прекарват качествено време заедно. Известно е, че Рибите са мечтатели, така че тази седмица те трябва да се стремят да се възползват максимално от споделените моменти.

Искаме да благодарим на всички, че прочетоха нашата статия. Надяваме се информацията да ви е била интересна и полезна. Ако ви е харесала тази статия, ви каним да я споделите с приятелите си в социалните мрежи, за да могат и те да се възползват от нея.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 3 зодии ще имат голям късмет в любовта от 3 до 9 април 2023 г.: седмица на абсолютна романтика!