Тези 4 зодиакални знака могат да се влюбят и да сложат край на настоящата си връзка тази седмица!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Любовта е сложно и непредсказуемо чувство. Влюбване един ден, а на следващия не изпитваш същите чувства, е реалност за някои. Тази седмица, от 4 до 10 септември 2023 г., четири зодиакални знака ще изпитат това.

Астрални влияния през тази седмица

Седмицата е белязана от важен транзит: ретроградността на Юпитер. Въпреки че Юпитер обикновено се счита за благоприятен транзит, тази седмица той ще донесе трудна форма на любов. За да намерят отново щастието, някои хора ще трябва да вземат трудни решения, включително да прекратят настоящите си връзки.

Тези 4 зодиакални знака могат да се влюбят и да прекратят настоящата си връзка през тази седмица!
Тези 4 зодиакални знака могат да се влюбят и да прекратят настоящата си връзка тази седмица!

Засегнати знаци

  • Телец (20 април – 20 май) Под влиянието на енергията на Лилит Телецът ще изпитва нужда да се разбунтува срещу настоящата си ситуация. Настъпва ленивост и желанието за промяна става наложително.
  • Лъв (23 юли – 22 август) Внезапно осъзнаване разстройва Лъва. Веднъж загубеното доверие трудно се възвръща. През тази седмица Лъвът ясно ще види края на своята връзка.
  • Везни (23 септември – 22 октомври) В края на живота си Везните изпитват нужда да сложат край на връзка, която вече не им носи нищо. Комуникацията сякаш се е разпаднала и желанието за нещо по-добро взема връх.
  • Стрелец (22 ноември – 21 декември) Уморен от едностранна връзка, Стрелецът решава да вземе нещата в свои ръце. Тази седмица той ще сложи край на връзка, която вече не го устройва.
Прочетете също:   Китайска астрология: Познайте вашите нещастни числа въз основа на вашия животински знак?

Път към обновлението

Всеки край е ново начало. Въпреки че пътят може да е труден, той често води до по-добра версия на самия вас. Знаците, засегнати от тази седмица, ще намерят сили да се възстановят и да се насочат към по-добро бъдеще.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези 4 зодиакални знака могат да се влюбят и да сложат край на настоящата си връзка тази седмица!