Тези астрологични знаци може да се върнат при бившия си партньор това лято. Внимавайте, ако имате връзка с някой от тях!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Лятото е сезонът на любовта и неочакваните срещи. Докато някои се подготвят да се срещнат с нови хора, други може да се изкушат да се свържат отново с миналата любов. Според астрологията ще има три зодиакални знака, които ще бъдат вероятно ще се върнат при бившия си през лятото на 2023 г. Разберете дали вашата зодия е в този списък и какви фактори играят ролята ви, за да се свържете отново с бивш партньор.

Астрологичният знак Рак: носталгия и емоции

Известно е, че представителите на зодия Рак са много привързани към семейството и близките си приятели. Те също имат специална чувствителност, която ги прави носталгични и меланхолични. Ето защо през този летен период те ще са склонни да се връщат към старите си романтични връзки.

В търсене на емоционална стабилност

Нуждата от сигурност и емоционална стабилност често кара Раците да търсят утеха в миналото. Щастливите спомени с бившия им биха могли да ги накарат да искат да се свържат отновоособено ако преминават през труден емоционален период.

Звездите в тяхна полза

От друга страна, астрологичните транзити на това лято също благоприятстват сближаването между Раците и техните бивши. Присъствието на Венера в техния знак през юни и юли може да ги направи по-очарователни и съблазнителни, като по този начин улеснява помирението.

Тези зодии може да се върнат при бившите си партньори това лято
Тези зодии може да се върнат при бившите си партньори това лято

Местните в Скорпион: страст и трансформация

Скорпионите са дълбоки и интензивни същества, чийто живот често е белязан от трансформации. Лятото на 2023 г. ще бъде време на тези промени за тях, които ще ги накарат да преразгледат някои от миналите си връзки.

Желание да преживея отново страстта

Страстната природа на Скорпионите не понася мисълта да оставят любовта недовършена. Ако връзката им с бившия им е била интензивна и пълна с предизвикателства, те ще бъдат изкушени да опитат опита отново, за да намерят задоволителен резултат, дори ако това означава поемане на рискове.

Трансформиращ астрален контекст

Аспектът между Плутон, управител на Скорпион, и Нептун през това лято създава атмосфера, благоприятна за въпроси и емоционални катаклизми за този знак. Това може да ги накара да се сближат с бившия си, за да намерят нов смисъл в любовната си история или да затворят тази глава завинаги.

Знакът Риби: мечти и интуиция

И накрая, местните жители на знака Риби имат голяма способност да мечтаят и да усещат емоциите около себе си. Това лято интуицията им може да ги насочи към стар партньор, който са смятали, че са забравили.

разкриване на мечти

Риби е знак, който е много свързан с неговото подсъзнание и не е необичайно да има предупредителни сънища. Ако Рибите започнат често да сънуват бившия си, това може да е знак, че трябва да се свържат с този човек, за да намерят отговори или да разрешат някои висящи ситуации.

Влиянието на Нептун върху събирането

Нептун, планетата, която управлява знака Риби, ще бъде в благоприятен аспект с няколко други планети през лятото на 2023 г., като по този начин улеснява неочакваните срещи за този знак. Местните в Риби ще бъдат по-чувствителни към синхроничности и съвпадения, които биха могли да ги доведат до неочаквана среща с бившия.

Следователно за тези три астрологични знака лятото на 2023 г. изглежда благоприятно за романтични завръщания. Дали поради носталгия, страст или интуиция, те ще имат всички шансове да се свържат отново със стар партньор. Разбира се, всеки сам решава дали наистина иска да се върне при бившия си или не, но звездите изглежда сочат, че тази възможност ще съществува за Раците, Скорпионите и Рибите през този летен период.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези астрологични знаци може да се върнат при бившия си партньор това лято. Внимавайте, ако имате връзка с някой от тях!