Тези зодиакални знаци ги очаква вълшебно време през август! Кои са щастливците?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

След като лятото е в разгара си, август 2023 г. се очертава да бъде вълшебно време за някои зодиакални знаци. Ако сте родени под един от тези три знака, подгответе се да изживеете незабравими моменти през този летен период. Без да се бавите повече, открийте кои късметлии ще се възползват от особено положителната и съблазнителна астрална енергия.

Лъв: кралски рожден ден

За родените в Лъв август 2023 г. ще бъде месец, богат на празненства и любов.. Всъщност присъствието на Слънцето в техния знак до 22 август ще засили енергията и естествения им чар, което ще им позволи да блеснат в обществото и да привлекат вниманието на всички. Ето няколко ключови елемента, които ще бележат този изключителен месец:

 • Любов: Свободните ще имат всички шансове за страстни срещи, а двойките ще заздравят връзките си благодарение на ново съучастие.
 • Работа: Креативността и лидерството ще бъдат в центъра на вниманието, проправяйки пътя към интересни и възнаграждаващи професионални възможности.
 • Здравеопазване: Слънчевата енергия ще ви осигури жизненост и издръжливост, като спомогне за отлична физическа и психическа форма през целия месец.
Прочетете също:   Китайска астрология: Познайте вашите нещастни числа въз основа на вашия животински знак?
Тези зодиакални знаци ще преживеят вълшебен период през август
Тези зодиакални знаци ги очаква вълшебен период през август

Ключови дати за Лъв през август 2023 г:

 1. 1 август: Новолуние в Лъв – подходящо време за пренасочване и поставяне на нови лични и професионални цели.
 2. 12 август: Меркурий навлиза в Лъв – идеално време да общувате с лекота, да убеждавате и съблазнявате хората около вас.
 3. 22 август: Слънцето напуска Лъв, за да влезе в Дева – енергиите стават по-спокойни, но остават благоприятни за конкретни проекти и организация.

Стрелец: незабравимо лятно приключение

Родените в Стрелец няма да бъдат изпреварени това лято. Техният естествен ентусиазъм, оптимизъм и жажда за приключения ще бъдат умножени десетократно през август 2023 г. благодарение на благосклонното присъствие на Юпитер в техния знак. Ето някои от основните аспекти, които ще отбележат този вълшебен месец:

 • Пътуване: Стрелците ще имат възможност да открият нови земи, било то чрез далечни пътувания или местни излети.
 • Срещи : Социалните контакти ще бъдат многобройни и обогатяващи, предлагайки възможност за създаване на солидни приятелства и преживявания, които ще променят живота ви.
 • Личностно развитие : Личните проекти ще бъдат насърчени и ще могат да се осъществят благодарение на по-голямата самоувереност и ясната визия за целите ви.
Прочетете също:   21 септември 2023 г. е най-щастливият ден за тези 2 китайски астрологични знака

Ключови дати за Стрелец през август 2023 г:

 1. 11 август: Ретроградният Юпитер напуска Риби и се връща в Стрелец – завръщане към основите, което ще задълбочи уроците, извлечени от минали преживявания.
 2. 19 август: Пълнолуние във Водолей – момент на оценка и осъзнаване, благоприятстващ вземането на важни решения.
 3. 30 август: Венера навлиза в Стрелец – любовта и красотата ще украсят края на месеца, като ще донесат своя дял от изненади и споделени удоволствия.

Водолей: Вятър на свободата и новостите

И накрая, родените под знака на Водолей ще преживеят месец на вълшебство и удовлетворение през август 2023 г. Окуражени от енергизиращото присъствие на Уран в техния знак, те ще се стремят към повече свобода, оригиналност и новост в живота си. Ето някои от основните тенденции, които ще бележат този изключителен месец:

 • Промени : Водолеите ще могат да се възползват от този период, за да направят полезни промени в живота си, независимо дали на професионално, лично или на ниво взаимоотношения.
 • Иновации: Творческият и авангарден дух на представителите на този знак ще бъде подчертан, което ще им позволи да измислят и реализират оригинални проекти.
 • Независимост : Водолеите ще могат да отстояват своята индивидуалност и нуждата си от самостоятелност, без да се страхуват от външни оценки.
Прочетете също:   21 септември 2023 г. е най-щастливият ден за тези 2 китайски астрологични знака

Ключови дати за Водолея през август 2023 г:

 1. 6 август: Меркурий навлиза във Водолей – време за интелектуален обмен, нови идеи и учене.
 2. 19 август: Пълнолуние във Водолей – време за интроспекция и откровение, което ще ви накара да осъзнаете истинските си стремежи.
 3. 23 август: Слънцето навлиза в Дева – енергиите стават по-прагматични и организирани, което улеснява конкретното изпълнение на проектите, започнати през месеца.

Ако сте родени под знака на Лъв, Стрелец или Водолей, пригответе се август 2023 г. да бъде месец на късмета, любовта и удовлетворението. Възползвайте се пълноценно от тези изключителни астрални енергии, за да сбъднете мечтите си и да изживеете незабравими моменти.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези зодиакални знаци ги очаква вълшебно време през август! Кои са щастливците?