Тези зодиакални знаци трябва да се съвземат преди началото на новата учебна година: остава само август!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Ваканцията е в разгара си, а август е точно зад ъгъла, някои астрологични знаци трябва да се възползват от този период, за да погледнат на себе си по нов начин и да се подготвят за началото на новата учебна година. Всъщност два знака по-специално трябва да се справят с предизвикателствата през този летен месец, ако искат да подходят към началото на новата учебна година в пълно спокойствие. Научете повече за тези два знака и за предизвикателствата, пред които са изправени.

Телец: намиране на баланс между желанията и задълженията ви

През август родените в Телец ще трябва да се погрижат да намерят правилния баланс между личните си желания и изискванията на новата учебна година. За да направите това, е важно да се отдръпнете от определени ситуации и да не се поддавате на изкушението да се съсредоточите единствено върху желанията си в ущърб на задълженията си.

Прочетете също:   Китайска астрология: Познайте вашите нещастни числа въз основа на вашия животински знак?
Тези зодиакални знаци трябва да си зададат въпроси
Тези зодиакални знаци трябва да си зададат въпроси

Осъзнаване на вашите приоритети

За таврийците е важно да да определят истинските си приоритетикакто в личен, така и в професионален план. Това може да стане чрез съставяне на списък с техните цели или чрез разговори с хората около тях, за да получат по-ясна представа.

 1. Равносметка на изминалата година
 2. Определяне на областите за подобрение
 3. Определяне на конкретни, постижими цели за новата учебна година

Проявете гъвкавост

Телецът трябва също така да се научи да да бъдат гъвкави пред неочакваните промени, които могат да настъпят през месец август. Прекалено твърдата нагласа може да ги задържи и да им попречи да се възползват пълноценно от възможностите, които се появяват на пътя им.

 • Адаптиране към нови или неочаквани ситуации
 • Отказване от определени навици или предпочитания
 • Смелост да напуснете зоната си на комфорт
Прочетете също:   21 септември 2023 г. е най-щастливият ден за тези 2 китайски астрологични знака
Необходимо преосмисляне
Необходима преоценка

Везни: вземане на важни решения преди началото на новата учебна година

За хората, родени под знака на Везни, август е месец на избор и решения, които трябва да се вземат, особено по отношение на професионалното или сантименталното им бъдеще. За тях е важно да не отлагат тези решения за по-късно и да се възползват от свободното време, което предлага лятото, за да помислят спокойно върху тях.

Изясняване на желанията и потребностите ви

За да вземат правилни решения, Везните трябва преди всичко ясно да определят своите очаквания и стремежикакто в емоционален, така и в материален план. Това може да включва преглед на настоящото им положение и определяне на това, което им липсва или което биха искали да променят.

 1. Изразяване на желанията и потребностите си пред себе си и пред хората около вас
 2. Преценяване на предимствата и недостатъците на различните възможности
 3. Дайте си време да помислите, преди да действате

Поемане на отговорност за своя избор и вземане на решения

След като целите им са ясно определени, Везните трябва да са готови и да да поемат пълна отговорност за своя избордори ако това означава да се откажат от някои важни за тях неща. Това може да означава да се съгласят да напуснат, да купят или продадат имот или да започнат нови професионални или лични проекти.

 • Вземане на информирани решения в съответствие с вашите стремежи
 • Съгласие да направите жертви, ако е необходимо
 • Увереност в способността на човека да успее и да се развива в своя избор
Прочетете също:   Китайска астрология: Познайте вашите нещастни числа въз основа на вашия животински знак?

За Телците и Везните е важно да се възползват от месец август, за да си зададат въпроси и да се подготвят активно за новата учебна година. Независимо дали става въпрос за намиране на баланс между желанията и задълженията им, или за вземане на важни решения за бъдещето им, тези два знака имат интерес да се възползват максимално от летния период, за да подходят към новата година със спокойствие и увереност в себе си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Тези зодиакални знаци трябва да се съвземат преди началото на новата учебна година: остава само август!