Това логическо предизвикателство ще ви затрудни. Можете ли да преминете този IQ тест за по-малко от 45 секунди?

През последните години, пъзелиНА мисловни игри и на интелектуални предизвикателства придобиха популярност в интернет и социалните мрежи. Потребителите винаги търсят нови стимулиращи предизвикателства, за да тестват своите интелектуални способности. Ето защо днес ви предлагаме IQ тест, който ще ви позволи да проверите способността си да намерите квадрата, който завършва серията за по-малко от 45 секунди. Целта на предизвикателството е:

Става въпрос за намиране на логиката и избор на правилния квадрат, който завършва серията.

Готови ли сте да приемете това предизвикателство? И така, започваме!Тестовете за интелигентност, наричани още психометрични тестове, са средство, използвано за измерване на интелектуалните способности на човек. Те са предназначени да оценят нивото на разбиране и разсъждение, както и скоростта на обработка и паметта.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат добър начин да се измерите и да проверите способността си да решавате сложни проблеми. Интелектуалните предизвикателства са чудесен начин да подобрите способността си да мислите бързо и да решавате логически проблеми. Тези предизвикателства могат да бъдат много стимулиращи и да стимулират мозъка ви!

IQ тест: Намерете правилния квадрат, за да завършите серията!

Тестовете IQ а пъзелите са забавни и интересни начини да практикуваме и тестваме способността си да решаваме проблеми. В този подраздел трябва да намерим правилния квадрат, за да завършим серията.

IQ тест - кой квадрат завършва серията
тест за интелигентност

За да направим това, трябва да намерим логиката зад повтарящата се последователност и всеки път да избираме правилния квадрат. Можем също да сравним различните серии, за да намерим модел или прилика между тях. Тестовете IQ и пъзелите могат да помогнат за развитието на нашите когнитивни умения, включително памет, логически разсъждения и вземане на решения.

За да успеете в този вид предизвикателство, е необходимо да се концентрирате. Тестовете за интелигентност и гатанки са добър начин да подобрим когнитивните си умения и за да постигнем това, трябва да намерим правилния квадрат, който завършва серията.

Следователно е важно да се анализира повтарящата се последователност и да се сравнят различните серии, за да се открие модел или прилики между тях. За това е необходима оптимална концентрация, за да се намери правилното решение.

Решението на IQ теста

Поздравления за всички, които поеха предизвикателството и отделиха време, за да намерят правилния отговор! Решението беше C, защото всяка оцветена част и всяка цифра се премества с едно място надясно и всяка цифра се увеличава с две.

IQ тест - кой квадрат завършва серията - решение
Решение

Не се колебайте да споделите това предизвикателство с хората около вас в социалните мрежи, за да могат и те да го решат. Можете също така да създадете ново предизвикателство за тези хора, за да продължат да се забавляват.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Това логическо предизвикателство ще ви затрудни. Можете ли да преминете този IQ тест за по-малко от 45 секунди?