Това математическо предизвикателство е по силите на всеки, но ще намерите ли решението за по-малко от 45 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test QI - quel est le nombre manquant

Последната интернет сензация не е нищо друго освен математическо предизвикателство, което подлага на изпитание умовете на милиони хора. Този пъзел, който може да изглежда сложен на пръв поглед, е бил обект на много дискусии. Виртуозите на числата гарантират, че могат решете го за по-малко от 45 секунди, но за обикновения човек може да отнеме малко повече време. Във всеки случай едно е сигурно: това предизвикателство е по силите на всеки, всичко, от което се нуждаете, е търпение и концентрация.

Математиката е като изследване на непознат лабиринт: всяка стъпка може да ви отведе до решението или да ви отведе още повече в заблуда. Но едно е сигурно: всяка грешка ви приближава малко по-близо до изхода.

Готови ли сте за предизвикателството?

Ако смятате, че сте умник по математика или просто обичате да решавате пъзели, това предизвикателство е за вас. Той изисква вашата логика и способността ви да дешифрирате кодове. И ако преминете този тест без инциденти, защо не опитате още по-сложен пъзел? В крайна сметка предизвикателствата са предназначени да бъдат посрещани, нали?

IQ тест - кое е липсващото число
IQ тест: кое е липсващото число?

Вирусен феномен

Този математически тест е не само интелектуално предизвикателство: той е и истински вирусен феномен. Споделена в социалните мрежи, тя предизвика много реакции и остави в недоумение не един интернет потребител. Шумът около този пъзел е доказателство за апетита на публиката към този тип провокиращи мисли, провокиращи мисли и необичайни предизвикателства.

Съвет, който да ви помогне

Малък съвет, който да ви помогне в размисъла ви: не усложнявайте живота си. Ключът към този пъзел е неговата простота. Наистина, той е предназначен да стимулира мозъка ви, но не и да ви причинява главоболие.

Отговорът на загадката

А за тези, които все още си блъскат главите, не се притеснявайте, ние имаме решението на изображението по-долу.

IQ тест - кое е липсващото число _ - решение
Решение

Това е чудесна възможност да изпробвате своите наблюдателни способности и внимание към детайла. Ако все още не можете да го разберете, не се обезсърчавайте: решението ще ви се стори очевидно, щом го видите.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Това математическо предизвикателство е по силите на всеки, но ще намерите ли решението за по-малко от 45 секунди?