Това математическо предизвикателство с кибрит може да бъде решено за по-малко от 20 секунди. ще успееш ли

Днес пъзелите и пъзел игрите са много популярни в социалните мрежи и интернет. Интелектуалните предизвикателства са забавен начин за стимулиране на мозъка и тестване на способността ни да решаваме логически проблеми. В този тест IQ, ще ви поканим да приемете логическо предизвикателство: можете ли да премахнете две кибритени клечки, за да направите уравнението правилно? Да тръгваме!

Тест за интелигентност: Премахнете две кибритени клечки, за да направите уравнението справедливо

IQ тестове и пъзели са предизвикателства които ни позволяват да тестваме способността си да решаваме проблеми. При този тип упражнения понякога е необходимо да се направят серия от модификации, така че уравнението да стане правилно, какъвто е случаят с премахването на две съвпадения.

Тест за интелигентност - 38+20=10
IQ тест: балансирайте уравнението, като премахнете 2 съвпадения

Хората, които опитват тези упражнения, трябва да се концентрират добре и да внимават за промените, които трябва да направят, защото и най-малката грешка може да компрометира крайния резултат. Въпреки това, с малко наблюдение и малко мислене, можем да намерим решението.

За да преминете предизвикателство като IQ тестове и пъзели, е важно да се концентрирате. Трябва да сте внимателни към промените, които трябва да направите, и да не правите грешки, ако искате да получите желания резултат. Но като останем бдителни и обмисляме внимателно, тези упражнения са напълно достижими.

Решението на предизвикателството

Поздравления за всички, които приеха предизвикателството и успяха да намерят решението! Трябваше да премахнете съвпадение от 8 и съвпадение от знака +, за да получите 30-20=10.

IQ тест - 38+20=10 - инструкции
Решение

Не се колебайте да споделите това предизвикателство с приятелите и семейството си в социалните мрежи, защото ученето също е забавно. И така, готови ли сте? Дял!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Това математическо предизвикателство с кибрит може да бъде решено за по-малко от 20 секунди. ще успееш ли