Това визуално предизвикателство ще ви затрудни. Можете ли да намерите 2-та еднакви символа за по-малко от 35 секунди?

Визуалните тестове и оптичните илюзии са сред най-трудните предизвикателства за изпълнение. Това визуално предизвикателство ще ви затрудни! Можете ли да намерите двата еднакви символа за по-малко от 35 секунди? Изображението се състои от голяма поредица от малки фигури под формата на символи, някои от които са идентични.

Визуалните предизвикателства са много популярни сред хора, които искат да си прекарат добре, релаксирайки или да подобрят своите умения за наблюдение и концентрация. В тази игра вашата мисия е проста: намерете два еднакви символа сред тълпата! Ще имате само 35 секунди за изпълнение на предизвикателството. Е, готови ли сте? Да се ​​впуснем в това визуално предизвикателство!

Визуален тест: намерете 2-та еднакви символа за по-малко от 35 секунди

Обичате ли да приемате предизвикателства? Така че това визуално предизвикателство ще ви затрудни. Трябва да намерите за по-малко от 35 секунди 2-та еднакви символа сред поредица от разнообразни илюстрации.

Визуално предизвикателство _ намерете 2-та еднакви символа
визуално предизвикателство

За да успеете, ще е необходимо да наблюдавате добре и да се концентрирате върху необичайните детайли. Ще трябва да обърнем внимание на цветовете, текстурите и формата на изображенията, за да можем да забележим по-лесно еднакви символи.

Тази игра ще стимулира вашето визуално наблюдение и памет, като същевременно ще ви даде забавно време.

Решението на предизвикателството

След много часове на размисъл и благодарение на постоянството на участниците визуалното предизвикателство най-накрая е разрешено. Двата еднакви героя са оградени в изображението по-долу.

Визуално предизвикателство _ намерете 2-та еднакви символа - решение
Решение

Поздравяваме всички участници, които успяха да намерят решението на визуалното предизвикателство. Споделете този успех с приятелите си в различните социални мрежи и ги поканете да участват в следващите предизвикателства, за да можем всички заедно да намерим иновативни решения!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Това визуално предизвикателство ще ви затрудни. Можете ли да намерите 2-та еднакви символа за по-малко от 35 секунди?