Този тест за интелигентност изглежда невъзможен: по-малко от 2 от 10 души намират липсващото число за по-малко от 45 секунди!

Социалните мрежи са място за забавление и предизвикателства за хората, които търсят адреналин. THE пъзелиНА мисловни игри и на интелектуални предизвикателства са много популярни в мрежата. Предизвикателството за днес е: можете ли да намерите липсващото число за по-малко от 45 секунди? За целта е необходимо да се намери правилната връзка между предложените числа.

Да видим дали можете да го направите!

Тестовете за интелигентност са психологически тестове, предназначени да измерват интелигентността и когнитивните способности на индивидите. Те също могат да се считат за чудесен начин да се забавляват, тъй като предоставят интелектуално предизвикателство за хората, които искат да повишат своята интелигентност.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат забавни, защото тестват вашите способности и способността ви да решавате сложни проблеми.

IQ тест: Намерете логиката и правилната връзка между числата, за да намерите липсващото число

Тестовете за интелигентност и гатанки са упражнения, които включват логика и разсъждения. Тези упражнения обикновено се състоят от намиране на липсващо число чрез свързване на числовите отношения.

IQ тест - намерете стойността на липсващото число
тест за интелигентност

За това, първо трябва да разберете логиката между присъстващите числа, след това намерете липсващото число, което зачита същата логика. Това упражнение изисква определена способност за наблюдение и концентрация, за да се намери добрата връзка между числовите данни.

Тестовете за интелигентност могат също да бъдат допълнени от въпроси с избираем отговор или дори мрежи за търсене на думи, чиято цел е да тестват способността ни да решим проблем.

Необходимо е да се концентрирате добре, за да преминете IQ тест или гатанка и да намерите правилното липсващо число. Първо трябва да разберете логиката между числата присъства, след което го приложете, за да намерите съответното число.

Тази задача изисква определен капацитет за наблюдение и голяма концентрация за правилен анализ на числените данни. Тестовете за интелигентност могат също да включват въпроси с множество отговори или пъзели за търсене на думи, които изискват реални усилия за решаване на проблема.

Решението на предизвикателството

Поздравления за всички, които изпълниха предизвикателството и намериха решението: липсващото число беше 0!

IQ тест - намерете стойността на липсващото число - решение
Решение

Наистина беше необходимо да се изчисли горната част на 8+6+3+14+9+23=63 и след това изчислете долната част на 12+5+0+17+6+23=63.

Благодарим ви за отделеното време и ангажираност за решаването на този пъзел. Не се колебайте да споделите предизвикателството с околните в социалните мрежи, за да се опитат и те да намерят решението!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Този тест за интелигентност изглежда невъзможен: по-малко от 2 от 10 души намират липсващото число за по-малко от 45 секунди!