Този тест за интелигентност подлуди хиляди хора. Можете ли да изпълните предизвикателството за по-малко от 35 секунди?

Мозъчните закачки и предизвикателствата станаха много популярни през последните години, особено в социалните медии. Тези мисловни игри стимулират мозъка и помагат за подобряване на паметта и интелигентността. И това ново предизвикателство предлага задача труденно забавно: намерете липсващото число в последния триъгълник за по-малко от 35 секунди.

Чувствате ли се готови за предизвикателството? Така че, нека видим дали имате какво е необходимо, за да откриете логиката зад числата и да разрешите тази загадка!

Тестовете за коефициент на интелигентност и интелектуалните предизвикателства са полезни инструменти за измерване нивото на интелигентност на човек и тестване на способността му да решава сложни проблеми. Те дори могат да бъдат забавен и забавен начин за стимулиране на мозъка и развиване на когнитивните му качества. Тестовете за IQ и интелектуалните предизвикателства са чудесен начин да тествате своята интелигентност, креативност и способност да намирате иновативни решения на проблемите.

IQ тест: разбиране на логиката за намиране на липсващото число

Тестовете IQ а пъзелите са чудесен начин да повишим нашите аналитични умения, умения за решаване на проблеми и логическо мислене. В този тип упражнение трябва да намерим връзката между различните елементи, за да определим липсващата стойност.

IQ тест - кое е липсващото число в последния триъгълник
IQ тест: кое е липсващото число в последния триъгълник?

Например в триъгълник с вписани числа е въпрос на намиране на логиката на изчислението и връзката между числата, за да се намери стойността на липсващото число в последния триъгълник. Като мислим и прилагаме прости математически методи, можем лесно да разрешим загадката и да намерим липсващото число.

За да успеете в този тип предизвикателство, трябва да се концентрирате и да използвате вашите аналитични умения, умения за решаване на проблеми и логическо мислене. Трябва да намерите връзката между различните елементи и да приложите прости математически методи, за да стигнете до решението.

Тестовете за интелигентност и гатанки могат да бъдат чудесен начин да практикувате тези умения. Концентрирайте се, мислете логично и можете бързо да намерите липсващата стойност!

Решението на IQ теста

Отговорът е 3! Сумата от 2 хоризонтално съседни клетки, умножена по 2, образува стойността на 3-та клетка.

IQ тест - кое е липсващото число в последния триъгълник - решение
Решение

Благодарим на всички, които приеха предизвикателството и отделиха време, опитвайки се да намерят решението.

чувствай се свободен да споделете това предизвикателство с хората около вас в социалните мрежи, за да позволи на хората да се тестват по този въпрос и да научат повече за математиката.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Този тест за интелигентност подлуди хиляди хора. Можете ли да изпълните предизвикателството за по-малко от 35 секунди?