Този тест за интелигентност подлуди много от участниците, но някои го преминаха за по-малко от 20 секунди

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Предизвикателството за IQ тест изисква от играчите да преместят 4 кибритени клечки, за да образуват два квадрата за по-малко от 30 секунди. Пъзели и интелектуални игри придобиха популярност през последните години в социалните мрежи и в интернет, предлагайки на играчите нов начин да се забавляват, но и да стимулират ума си чрез пъзел игри и логически предизвикателства.

Нека видим дали имате какво е необходимо, за да изпълните това предизвикателство!

Тест за интелигентност: Изпълнете предизвикателството с квадратчета, като преместите 4 клечки!

Тестовете за интелигентност са забавен начин за повишаване на интелигентността и логическото мислене. Те се състоят от пъзели, които могат да бъдат разнообразни и повече или по-малко сложни. Предизвикателството за съвпадащ квадрат е a добър примертъй като трябва да се концентрирате добре, за да успеете да оформите 2-те квадрата, като преместите само тези 4 клечки.

IQ тест - форма 2 ръба
Тест за интелигентност: преместете 4 кибритени клечки, за да образувате 2 квадрата

Така че трябва да намерим правилната комбинация, така че накрая да имаме образувани 2 квадрата.

Този тип тест може да бъде много стимулиращ и разрешаването му носи много удовлетворение. Важно е да отделим време, за да обмислим внимателно всяка стъпка, докато намерим решението. Така ще можем да използваме най-добре интелектуалния си капацитет и логическия си ум.

Решението на днешното предизвикателство

Решението на това предизвикателство е ясно подробно описано на изображението по-долу.

IQ тест - форма 2 ръба - решение
Решението е обяснено

Благодарим на всички, които се впуснаха в това предизвикателство и отделиха време, опитвайки се да намерят решението. Ако ви е харесало това предизвикателство, не се колебайте да го споделите в социалните медии, за да могат и други хора да го направят.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Този тест за интелигентност подлуди много от участниците, но някои го преминаха за по-малко от 20 секунди