Трудно математическо предизвикателство: Можете ли да го победите, за да намерите решението за по-малко от 45 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Интелектуалните пъзели и предизвикателства винаги са вълнували социалните мрежи, а това математическо предизвикателство е един от най-трудните. Интернет потребителите са поканени да намерят логиката на изчислението, за да намерят липсващото число в тази звездна поредица и да го направят за по-малко от 45 секунди. Преминаването на този IQ тест изисква добра доза концентрация и логика.

Това предизвикателство е да намерите липсващото число за кратко време. Ще бъдете ли един от гениите, които намират решението за по-малко от 45 секунди?

IQ тест: Открийте логиката на изчислението, за да намерите липсващото число в тази звездна поредица

IQ тестове и пъзелите са стимулиращи предизвикателства, които служат за тестване на способността за решаване на проблеми. По-специално, когато става въпрос за намиране на липсващото число в звезден сериал, трябва да се концентрираш за да намерите логика на изчисление.

IQ тест - кое е липсващото число в тази звездна поредица
IQ тест: кое е липсващото число в тази звездна серия?

Тези тестове и пъзели могат да помогнат за стимулиране на нашия мозък и подобряване на когнитивните ни способности. При този тип тестове е важно да отделите време, за да разберете принципа и да намерите правилните решения. Следователно, когато преминем тест за интелигентност или гатанка, това може да ни достави голямо удовлетворение.

Решаването на IQ тестове и гатанки е стимулиращо предизвикателство за тестване на способността ни за решаване на проблеми. За да намерите липсващото число в звездна серия, е важно да се концентрирате добре и да намерите правилната логика на изчисление. Отделянето на време и разбирането на принципа може да ни помогне да преодолеем това предизвикателство и да получим голямо удовлетворение, когато успеем да го преодолеем.

Решението на предизвикателството

Поздравления за всички, които приеха предизвикателството и намериха верния отговор, който е 72! Трябваше да разберете следната логика: 8×8-8, 7×7-7, 11×11-11 и следователно 9×9-9=72.

IQ тест - кое е липсващото число в тази звездна серия - решение
Решението за IQ тест

Благодарим ви за отделеното време в опити да намерите решението. Защо не споделите това предизвикателство с околните в социалните мрежи? Така че можете да се забавлявате заедно и да тествате техните логически умения.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Трудно математическо предизвикателство: Можете ли да го победите, за да намерите решението за по-малко от 45 секунди?