Трябва да премахнете 3 съвпадения, за да направите уравнението правилно. Можете ли да преминете този IQ тест за по-малко от 20 секунди?

Днес ще тестваме вашия IQ с много прост пъзел: премахнете 3 съвпадения, така че уравнението 9+6=18 да стане правилно. Кой от вас може да го реши? Тестовете за интелигентност са чудесен начин да оценим способността си да се справяме с пъзели и умствени предизвикателства.

Тези предизвикателства са много популярни в социалните медии и често включват логически или математически проблеми. Тези забавни игри могат да се използват, за да стимулирате мозъка си и да измислите творчески решения.

Трудността на нашето предизвикателство днес е относително лесна за разбиране; премахнете 3 съвпадения, така че уравнението 9+6=18 да стане правилно. Но няма да е толкова лесно! Можете ли да намерите решението на този проблем?

Решете това уравнение, като премахнете 3 съвпадения: 9+6=18

IQ тест - 9+6=18
тест за интелигентност

Елате, приемете предизвикателството и тествайте своя IQ с нас ! Каним ви да разрешите една много проста гатанка: премахнете 3 съвпадения, така че уравнението 9+6=18 станете справедливи.

Но внимавайте, можете да местите само клечките! Вашата цел е да намерите решението само 20 секунди. Кой от вас ще успее да премине предизвикателството?

Решението на IQ теста

Щастливи сме да видим, че предизвикателството беше прието от много членове. Бихме искали да благодарим на всички, които се включиха и споделиха своето решение в социални мрежи като Twitter, Instagram или Facebook. Решението е: 5+5=10.

IQ тест - 9+6=18 - инструкции
Решение

Решението е описано подробно на изображението по-долу. Каним ви да продължите да споделяте този тип игри, за да стимулирате вашето въображение и това на другите.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Трябва да премахнете 3 съвпадения, за да направите уравнението правилно. Можете ли да преминете този IQ тест за по-малко от 20 секунди?