Визуално предизвикателство: Мислите ли, че можете да забележите враната, която се крие сред пингвините, за по-малко от 15 секунди?

Визуалното предизвикателство може да бъде чудесен начин за тествайте уменията за наблюдение и концентрация. Тези тестове са много популярни, защото предлагат добър момент за релаксация. Можете да подобрите способността си да разрешавате оптични илюзии, като се фокусирате върху снимки или илюстрации. НАШИТЕ визуално предизвикателство е да намерите враната, скрита сред голяма серия от пингвини за по-малко от 15 секунди.

Принципът на играта е прост: ние ви предлагаме илюстрация на голям набор от пингвини, а вашата мисия е да забележите враната, която се крие сред тях. Въпреки че може да изглежда лесно, не е толкова очевидно, когато се замислите! И така, готови ли сте за предизвикателството?

Визуално предизвикателство: Можете ли да забележите скритата врана сред пингвините за по-малко от 15 секунди?

Визуалното предизвикателство е да намерите обект (тук гарван), скрит в група подобни обекти (тук пингвини). За да успеете в този вид предизвикателство, е необходимо да наблюдавате и да се съсредоточите върху необичайни детайли.

визуално предизвикателство _ намерете враната, скрита сред пингвините
оптична илюзия – Изображение: Instagram

Необходимо е да се спрете на цветовете, формата и дори размера, за да се опитате да локализирате обекта, който трябва да намерите. Ти имаш 15 секунди да намери гарвана сред пингвините. Желаем ви късмет!

В този тип предизвикателство трябва да използваме нашите изобретателност и способността ни да мислим различно. Трябва да се опитаме да идентифицираме обекти, които се открояват по своя цвят, форма и дори размер. Това е добро упражнение за развитие на вашите визуално възприемане, креативност и аналитичен ум. Не се хващайте във времето и опитайте късмета си! Желаем ви късмет!

Успешно ли беше предизвикателството?

След часове на проучване и размисъл, щастливи сме да съобщим, че визуалното предизвикателство е решено от нашите най-претенциозни участници! Кордбо се намира в сянката на пингвина в горния десен ъгъл на изображението, както е показано на изображението по-долу.

визуално предизвикателство _ намерете враната, скрита сред пингвините - ръководство
Решение

Поздравления за всички, които намериха решението, и големи благодарности на останалите участници за търпението и проницателността. Ние насърчаваме хората да споделят визуалното предизвикателство с приятелите си в социалните медии, за да могат и те да се опитат да разрешат тази мистерия.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Визуално предизвикателство: Мислите ли, че можете да забележите враната, която се крие сред пингвините, за по-малко от 15 секунди?