Визуално предизвикателство: покажете уменията си за наблюдение, като откриете поне 6 от 10-те обекта за по-малко от 45 секунди. Само 1% от хората намират всички!

Визуалните предизвикателства са популярна форма на забавление в социалните мрежи. Те могат да бъдат под формата на оптични илюзии, загадки, тестове за бързина и др. Те дават възможност на играчите да използват уменията си за наблюдение и възприемане, за да решават забавни пъзели.

Днес имаме специално визуално предизвикателство за вас: намерете поне 6 от 10-те обекта за по-малко от 45 секунди! Това е задача, която ще провери способността ви бързо да възприемате това, което е пред очите ви.

Ще видите снимка на семейство, което отива на почивка. Колата е претъпкана и без съмнение има много предмети за намиране! Само 1% от играчите успяват да намерят всички 10 предмета навреме. И така, готови ли сте за предизвикателството?

Покажете уменията си за наблюдение: колко обекта ще откриете за 45 секунди?

Ако сте готови за предизвикателството, ви каним да разгледате внимателно картинката и да откриете 10-те скрити предмета. Разполагате с 45 секунди, за да го направите. Ето списъка с 10-те обекта, които трябва да намерите:

игра за търсене и намиране - 10 обекта за намиране - обекти
Списъкът с обекти за намиране

Не очаквайте всичко да се вижда от пръв поглед, тъй като някои неща могат да бъдат много фини и да изискват специално внимание.

игра за търсене и намиране - 10 обекта за намиране - предизвикателство
Покажете уменията си за наблюдение: колко обекта ще откриете за 45 секунди?

Най-важното е да мислите нестандартно и да не се съсредоточавате само върху очевидните неща. Търсете фини следи, които могат да показват наличието на обект.

Ако отделите време да разгледате внимателно изображението, е много вероятно да откриете повече от 6 обекта за по-малко от 45 секунди. И така, готови ли сте за предизвикателството?

Приемате ли предизвикателството?

Поздравления, ако сте намерили повече от 6 обекта за по-малко от 45 секунди! Това визуално предизвикателство е много популярно в социалните мрежи като Facebook, Twitter и Instagram. Ако все още не сте открили всички предмети, не се паникьосвайте. Предоставихме ви изображение, съдържащо решението на предизвикателството.

Открий и намери - 10 обекта за откриване - решение
Решението на визуалното предизвикателство

Не забравяйте, че това визуално предизвикателство е много трудно и само 1% от хората успяват да намерят всички отговори! Споделете с приятелите си дали сте изпълнили предизвикателството в коментарите и споделете резултата си с тях. Успех в следващите предизвикателства!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Визуално предизвикателство: покажете уменията си за наблюдение, като откриете поне 6 от 10-те обекта за по-малко от 45 секунди. Само 1% от хората намират всички!