WhatsApp: най-добрият трик, за да разберете кога контактът е влизал за последно, дори ако е скрит

WhatsApp е едно от най-използваните приложения за съобщения в света с милионидневни активни потребители. Наистина, тази платформа предлага множество функции за улесняване на комуникацията между хората. Случва се обаче определена информация да бъде скрита доброволно от вашите контакти, като например последния път, когато са влезли. В тази статия разкриваме трик, който ще ви уведоми кога даден контакт за последен път е влизал в WhatsApp, дори ако тази информация обикновено е скрита.

Защо някои контакти крият последната си връзка?

Преди да навлезете в подробностите на трика, важно е да разберете защо някои от вашите контакти биха решили да скрият тази информация. Причините могат да бъдат различни:

WhatsApp _ трикът да разберете кога за последно е влизал контакт, дори ако е скрит
WhatsApp: трикът да разберете кога контактът е влизал за последен път, дори ако е скрит
  • Притеснения относно поверителността: Те просто искат да запазят поверителността си и да попречат на други хора да могат да проследяват местонахождението им в приложението.
  • Избягвайте да бъдете тормозени: Някои хора може да бъдат тормозени или тормозени от други контакти, питайки колко често използват WhatsApp.
  • Управление на очакванията: Скривайки последната си връзка, те също така избягват да създават очаквания в своите контакти относно готовността им да отговарят на съобщения.

За да скрият тази информация, потребителите могат да отидат в настройките за поверителност на WhatsApp и да изберат кой може да вижда последното им влизане: „Всички“, „Моите контакти“ или „Никой“.

Трикът да разберете последната връзка на скрит контакт

Въпреки тези опции за поверителност, предлагани от WhatsApp, има трик да заобиколите това и да знаете последната връзка на контакт, дори ако е скрита. Ето как:

разберете кога контакт се е свързал с whatsapp
разберете кога контакт се е свързал с whatsapp

Стъпка 1: Създайте група с вашия контакт

Първо, трябва да създадете нова група в WhatsApp, включваща само себе си и контакта, чието последно влизане искате да знаете. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

  1. Отворете WhatsApp и докоснете иконата на молив в долния десен ъгъл на екрана.
  2. Изберете „Нова група“.
  3. Добавете съответния контакт и дайте име на групата.
  4. Потвърдете създаването на групата, като натиснете зеления бутон в горния десен ъгъл на екрана.

Имайте предвид, че можете също да добавите други контакти, ако искате да знаете последната връзка на няколко души.

Стъпка 2: Изпратете съобщение в групата

След като групата бъде създадена, просто напишете съобщение в тази група и изчакайте вашият контакт да го прочете. Наистина, когато вашият контакт прочете съобщението, ще можете да видите часа, в който то е било видяно под съобщението. Тогава е последното влизане на вашия контактдори да е скрито в профила му.

знаете последната връзка на контакт в whatsapp
знаете последната връзка на контакт в whatsapp

Стъпка 3: Изтрийте групата (по избор)

След като получите информацията, която искате, можете да решите да изтриете групата, ако желаете. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

  1. Отворете групата и докоснете името в горната част на екрана.
  2. Превъртете надолу до „Изтриване на група“ и потвърдете избора си.

Имайте предвид, че този трик работи само ако въпросният контакт не деактивира разписките за четене за съобщения. В този случай няма да видите времето, когато е прочел съобщението.

Уважавайте поверителността на потребителите

Въпреки че този съвет може да бъде полезен в определени ситуации, важно е да спазвате личен живот от други потребители на WhatsApp. Ако някой реши да скрие последното си влизане, вероятно има основателна причина за това. Ето защо е важно винаги да имате предвид принципите на етиката и уважението, преди да използвате този метод.

И накрая, не забравяйте, че комуникацията е ключова във всяка връзка. Ако имате притеснения или въпроси относно използването на WhatsApp от даден контакт, винаги е най-добре да ги обсъдите открито с него, вместо да се опитвате да заобиколите настройките за поверителност на приложението.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Съвети » WhatsApp: най-добрият трик, за да разберете кога контактът е влизал за последно, дори ако е скрит