Знаете ли, че изборът на чифт очила разкрива много за вашата личност? Каква е вашата?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Всички пристрастени към модата се нуждаят от любимия си аксесоар. По това време на годината, когато слънцето винаги грее, е време да извадите слънчевите си очила и да се отпуснете. Всеки чифт има свои собствени характеристики и може да ви даде усещане за обновление.

Изберете от тези 6 стилни слънчеви очила, за да разкриете истинската си индивидуалност.

Тест за личността: какво разкрива любимият ви чифт слънчеви очила?
Тест за личността: какво разкрива любимият ви чифт очила?

Поглед към моделите, които правят разлика

Модел 1

Не знаете какво ви е подготвил животът, но сте готови да се впуснете в приключение. Имате нотка на лудост и харесвате спонтанните хора. Не се придържате към нормите, като предпочитате да определяте свои собствени.

Модел 2

Вие сте по-скоро тихи и цените класиката. Намирате очарование там, където другите не го намират, което е достойно за възхищение. Предпочитате да се държите настрана, но не се колебаете да се появявате от време на време на видно място, за да напомняте за присъствието си.

Модел 3

Входът ви винаги е уверен. Вие сте спокойни към себе си и към другите. Може да ви е трудно да забавите темпото и да си поемете дъх, но близките ви ще се погрижат да не изгубите дъха си, както заради тях, така и заради вас.

Модел 4

Вие сте приятен човек, но всички знаят, че вашата бодлива страна може да излезе наяве по всяко време. Знаете как да изслушвате и да приемате критика, без да позволявате на хората да ви стъпват на краката. Действията ви може да са прости, но се извършват с елегантност.

Модел 5

Не се страхувате да споделяте светлината на прожекторите с другите, но когато дойде вашият ред да блеснете, го правите с пълна лекота. Понякога може да сте срамежливи или лекомислени, но знаете кога е правилният момент да повишите глас и да създадете настроение.

Модел 6

Вашата природа е спокойна, хладна и контролирана. Знаете как да се оставите на течението, без да се напрягате излишно. Малките притеснения не си заслужават времето, което смятате, че можем да загубим за тях. И ако все още не притежавате кожено яке, то трябва да стане част от гардероба ви.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Знаете ли, че изборът на чифт очила разкрива много за вашата личност? Каква е вашата?